NK Mini

5 november 2018

WAT: NK MINI
WAAR: GRONINGEN
WANNEER: 23-25 november

Er staat een geweldig toernooi op de planning bij de TAM te Groningen, namelijk het NK-mini. Tijdens het weekend van 23, 24 en 25 november zal dit grootse TAM toernooi gaan plaatst vinden. Studenten vanuit heel Nederland gaan strijden om de winst op de mini tennisvelden. Dit jaar zullen de wedstrijden nog mooier zijn, de activiteiten nog gekker zijn, en de feestjes gezelliger dan ooit te voren. Maar om dit toernooi tot eenecht succes te maken hebben wij jou nodig, dus vind een partner (of vul ‘partner gezocht’ in op je inschrijving) en meld je zo snel mogelijk aan!

Aanmelden kan via deze link: http://bit.ly/NKMINI

of als je nog geen KNLTB lid bent door te mailen naar nkminitennis@tam.nl. Geef in deze mail even het volgende aan: naam van je partner, mee-eten op vrijdag en/of zaterdag, slaapplek voor vrijdag en/of zaterdag, mobiele nummer, emailadres, naam en rekeningnummer

Geef een reactie