Wintertoernooi

7 november 2018

Zin om tussen de najaars- en de voorjaarscompetitie lekker te blijven tennissen? Of tijdens de koude wintermaanden gewoon lekker een balletje te slaan? STVU, Kampong en TC de Uithof slaan hun handen ineen! Er wordt op twee zondagen (9 december en 27 januari) een toernooi georganiseerd. Beide dagen zullen ongeveer van 12u tot en met 18u duren en je zal ongeveer 3 potjes spelen. Het toernooi vindt plaats bij Kampong en STVU.
Je kunt je opgeven voor een dubbel óf mix. Dubbel- en mixteams zullen door elkaar heen ingedeeld worden; je speelt dus niet per se alleen tegen teams van hetzelfde soort. Je geeft je in principe samen met een partner op voor beide dagen, maar het is mogelijk te wisselen van partner (mits je dit zelf regelt). Kosten zullen ongeveer €5 per persoon zijn.
Heb je vragen, dan kun je mailen naar k.u.s.wintertoernooi@gmail.com. Wil je graag meedoen? Je kunt je via dit formulier opgeven: https://goo.gl/forms/eFCWDVuLQ2UsrhCa2. Opgeven kan tot 10 november!

Geef een reactie