Roland Garros

5 maart 2019

Eind mei reizen we traditiegetrouw met een groep TC’ers af naar Parijs om de tennissterren die we allemaal van tv kennen op Roland Garros van dichtbij te bewonderen. Dit jaar gaan we van zondag 26 mei t/m dinsdag 28 mei. Het reisje is inclusief vervoer, comfortable overnachtigen, een heerlijke barbecue, iedere ochtend vers ontbijt en natuurlijk een ticket voor Phillipe Chartrier (het hoofdstadion, waarvan dit jaar alle tribunes zijn vernieuwd!) en alle buitenbanen voor dinsdag. Ook dit jaar kan je er weer voor kiezen om op maandag een extra dagje naar Roland Garros te gaan ipv een dagje Parijs in te gaan.

Let op: dit jaar zullen er slechts 23 plekken beschikbaar zijn. Meld je dus zo snel mogelijk, maar in ieder geval vóór 20 maart aan via de website

Geef een reactie