CLUBAVOND CUP TUSSENSTAND ??

9 mei 2019

Vanavond zal de derde ronde van de Clubavond Cup plaatsvinden!? De afgelopen keer is er door een aantal goed gebruikt gemaakt van het dubbele punten systeem door onder andere een ludieke actie omtrent een mooie witte cilinder en door vele pitchers te halen?

In de tussenstand staat John met 360 punten bovenaan, op de voet gevolgd door Ruben met 280 punten! Jordi staat met 180 punten op een mooie derde plaats ook al levert dat nog niks op, dus er is voor hem nog genoeg werk aan de winkel? De volledige tussenstand is hieronder in een diagram te zien. Hieronder kan je ook nog eens zien waarvoor je punten kan halen en vergeet ze dan ook niet door te geven aan iemand van de ClubCie!

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Vanavond zal de eerste ronde om 20:15 beginnen. Je dient je uiterlijk 5 minuten van te voren aan te melden anders kan je niet ingedeeld worden! In elke ronde zal er 45 minuten getennist worden?
Tot op de baan!!

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Geef een reactie