CLUBAVOND CUP TUSSENSTAND ??

15 mei 2019

*Donderdag weer nieuwe rondes en nieuwe kansen*

Morgen zal de vierde ronde van de Clubavond Cup plaatsvinden waar tevens weer dubbele punten te behalen zijn!? De afgelopen clubavond zijn er een aantal flink tot het gaatje gegaan waardoor er extra punten zijn binnen gehaald ?

In de tussenstand staat John met 445 punten bovenaan waarmee hij uitloopt op Ruben die 350 punten heeft, maar nog steeds niet verslagen is!? Jordi staat met 250 punten op een nog grotere afstand dan eerst en moet nu toch echt iets gaan doen om dat shirt nog binnen te halen? De volledige tussenstand is hieronder in een diagram te zien. Hieronder kan je ook nog eens zien waarvoor je punten kan halen en vergeet ze dan ook niet door te geven aan iemand van de ClubCie!

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Morgen zal de eerste ronde weer stipt om 20:15 beginnen. Je dient je uiterlijk 5 minuten van te voren aan te melden anders kan je niet ingedeeld worden! In elke ronde zal er 45 minuten getennist worden?
Tot op morgen!!

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Geef een reactie