CLUBAVOND CUP TUSSENSTAND ??

22 mei 2019

Morgen staat de 5e ronde van de clubavond cup tevens de een na laatste clubavond van het jaar op de planning! Vorige clubavond konden er dubbele punten verdiend worden door de strijdlustige kandidaten om zo hun positie in het klassement te verstevigen of te versterken? John pakte flink uit en bakte brownies exclusief voor de ClubCie, hiermee schiet hij als een raket omhoog in het klassement en doet hij een flinke gooi naar het kampioenschap? Andere hebben ook niet stilgezeten, er worden links en rechts steeds meer punten binnengesleept en brengen de positie van de huidige orde in gevaar. Zo wordt de strijd om de last man standing steeds heftiger en begint het pitcher volume te groeien? Kom deze donderdag dus weer gezellig tennissen, dansen op de muziek en pilsen op de club!?

Morgen zal de eerste ronde weer stipt om 20:15 beginnen. Je dient je uiterlijk 5 minuten van te voren aan te melden anders kan je niet ingedeeld worden! In elke ronde zal er 45 minuten getennist worden?
Tot op de baan of in de kroeg!!

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Geef een reactie