Home > Koningsdag

Koningsdag

Er zijn al vele tickets gereserveerd, dus wees er snel bij, want 27 april is het weer zover, de befaamde Koningsdagboten zullen de ankers lichten! Deze dag zal aanvangen om 14:00, als wij met een flinke groep TC’ers de verjaardag van onze geliefde Willem-Alexander zullen vieren op de grachten van Utrecht. Wanneer wij vrolijk en lichtelijk beschonken weer aanmeren, zullen wij onze dag voortzetten in het bruisende hart van Utrecht, waar van alles te doen is ter ere van onze Prins Pils. Mis deze feestelijke verjaardag niet!

Meld je nu aan via deze link!

Aankomende

Activiteiten

Datum/Tijd Evenement
2 april Borrel
9 april Clubavond
10 april Voorjaarscompetitie
16 april Clubavond
23 april Clubavond
27 april Koningsdag
29 april - 3 mei NSK
30 april Clubavond
7 mei Clubavond
8 mei Lentegala