Home > TC DreamTeam

TC DreamTeam

De voorjaarscompetitie komt er (hopelijk) weer aan en dat betekent dat het ook weer tijd is voor het TC Dreamteam! 🎾

Bij het TC Dreamteam kun je je eigen team van competitiespelers samen stellen. Als een speler uit jouw team wint, krijg je punten. Iedereen legt 5 euro in, en aan het einde van de competitie wint de top 5 met de meeste punten de pot! Vorig jaar was het winnende team 82,50 euro waard. Schrijf je dus snel in door je opstelling aan ons door te geven! Wat is er nou beter dan je DreamTeam samenstellen als je toch binnen zit.

Inschrijven kan t/m 1 mei 23:59: https://tcdeuithof.nl/tennis/competitie-informatie/tc-dreamteam-2/

Aankomende

Activiteiten

Datum/Tijd Evenement
29 juni Wissel-ALV
3 juli - 5 juli Liftweekend
28 augustus - 30 augustus EXTC