Home > Mentor inschrijvingen zijn open!

Mentor inschrijvingen zijn open!

Ahooooy Uithoffers,

Wil jij helpen de nieuwste lichting van TC de Uithof actief te krijgen? Wij zijn namelijk op zoek naar mentorkoppels die het leuk vinden om gedurende de introductieperiode een groepje van kersverse leden te begeleiden en enthousiast te maken voor onze vereniging!De aanmeldingen om je op te geven als mentor voor de introductieperiode zijn vanaf vandaag open en zal sluiten op 23 augustus. De introductieperiode dit jaar zal beginnen op 10 september en eindigt op 10 november waarna het introductieweekend nog volgt op 11-13 december. Het zal natuurlijk allemaal iets anders zijn dan vorige jaren door het coronavirus: een aantal activiteiten worden aangepast om aan de maatregelen te kunnen voldoen en het introductieweekend is aan het einde in plaats van aan het begin.
Het thema van dit jaar zal ‘Piraat’ zijn. Om je aan te melden dien je een korte motivatie (4-5 zinnen) te schrijven en maak je een kort piraten thema liedje dat bij de Uithof past, bijvoorbeeld voor de eerste 30 seconden van het enige echte liedje van Piet Piraat.

Inschrijven als mentoren kan via deze link.

Groeeeeetjes,
IntegraCie 2020-2021
ODZ: “Wie sla jij aan de kapiteinhaak?”

Aankomende

Activiteiten

Datum/Tijd Evenement
1 oktober Cycling Dinner
6 oktober Beleids-ALV
8 oktober Almanakonthullings Borrel
15 oktober Clubavond
22 oktober Clubavond
5 november Borrel
10 november Introperiode Afsluiting
15 november LIEFdadigheidstoernooi