Home > Lustrumalmanakonthulling

Lustrumalmanakonthulling

Lieve TC’ers, het is zover…

De Wonderlijke Almanak van 2019-2020 is af waar de allermooiste herinneringen van het lustrumjaar van TC in staan gegraveerd! Die wil je hebben… Gelukkig is de sleutel gevonden, glitteren onze kleren en staat Ulli te springen om de Almanak te showen. Deze Almanak verdient dan ook een waardige onthulling op een sprankelend feest waar alleen maar fantastische TC’ers van de partij zullen zijn.

De AlmanakCie en AcCie hebben daarom de handen ineen geslagen om jullie onder te kunnen dompelen in een wonderwereld op 8 oktober vanaf 21:00 uur in het Filmcafé. De verkoop van de Almanak en inschrijving voor het feest gaan op 22 september om 12:00 uur open. Wees er snel bij want er zijn maar een beperkt aantal plekken voor het feest! Het thema is Wonderlijk: Ulli through the looking glass.

Odz. Wie neem jij onder de loep vanavond?
Oodz. Het is een wonder dat dit wel doorgaat!

Tot dan en veel liefs van de AlmanAcCie 💙💙💙

Aankomende

Activiteiten

Datum/Tijd Evenement
1 oktober Cycling Dinner
6 oktober Beleids-ALV
8 oktober Almanakonthullings Borrel
15 oktober Clubavond
22 oktober Clubavond
5 november Borrel
10 november Introperiode Afsluiting
15 november LIEFdadigheidstoernooi