Home > Almanak Onthullingsborrel

Almanak Onthullingsborrel

Leukste TC’ers,

Het is een wonder! De Almanak Onthullingsborrel gaat door!! 🎊
Omdat de borrel niet tot in de late uurtjes door kan gaan, zijn de tijden van de borrel veranderd. De borrel begint nu om 17:00 en zal eindigen om 22:00. Omdat dit natuurlijk precies onder etenstijd zal vallen, zullen er op de borrel pizza’s geserveerd worden van de enige échte Pizzabakkers (kosten 10,-).

Vanwege de nieuwe coronamaatregelen zijn nieuwe inschrijvingen helaas niet meer mogelijk. Ben je één van die gelukkigen die zich wel heeft ingeschreven? Houd dan je mailbox goed in de gaten! Er zal een mail volgen met extra informatie over de coronaregels, het verloop van het feest én een link om alvast een pizza te bestellen.

Heb jij je ingeschreven voor het feest maar heb je toch besloten om niet te komen? Schrijf je dan uit, zodat er geen kosten in rekening gebracht worden. Dit kan tot woensdag 23:59. (Om je uit te schrijven, stuur een mail naar: commissarisinterne@tcdeuithof.nl)

Ben jij een van die pechvogels wie het niet gelukt is om zich op tijd in te schrijven? Verlies de hoop nog niet en meld je nu aan voor de reservelijst door een mail te sturen naar commissarisinterne@tcdeuithof.nl!! 😊

Tijdens het feest zullen de coronaregels streng gehandhaafd worden en zal de organisatie er voor zorgen dat alles veilig verloopt!

De AlmanAcCie heeft in ieder geval alles uit de kast getrokken om een supertof evenement neer te zetten, waarbij de almanak gepresenteerd gaat worden, er spelletjes gespeeld kunnen worden en er zelfs een supertoffe Live Band komt spelen!!

Wij hebben er super veel zin jullie ook!?

Liefs, de AlmanAcCie

Aankomende

Activiteiten

Datum/Tijd Evenement
5 november Zoom-Borrel
10 november Introperiode Afsluiting
12 november Clubavond
19 november Clubavond
26 november Clubavond
10 december Clubavond
12 december - 13 december Activiteitenweekend
17 december Clubavond
18 december Galadiner
19 december Diesborrel