Home > Ulli’s glazen bol heeft (opnieuw) jouw hulp nodig!

Ulli’s glazen bol heeft (opnieuw) jouw hulp nodig!

Gisteren heeft Ulli jouw hulp gevraagd voor de voorspellingen voor het aankomende jaar. Helaas had Ulli wel wat moeite met het goed opstellen van een vragenlijst via het internet, waardoor dit niet helemaal goed ging 😉. Heb je gisteren al een voorspelling ingevuld via het formulier in de nieuwsbrief? Dan is deze helaas niet goed doorgekomen en wanneer je nog steeds Ulli wil helpen om in de toekomst te kijken, vul dan nog een keer je voorspelling in via dit formulier.

Aankomende

Activiteiten

Datum/Tijd Evenement
5 november Zoom-Borrel
10 november Introperiode Afsluiting
12 november Clubavond
19 november Clubavond
26 november Clubavond
10 december Clubavond
12 december - 13 december Activiteitenweekend
17 december Clubavond
18 december Galadiner
19 december Diesborrel