Home > Het TC de Uithof mondkapje!

Het TC de Uithof mondkapje!

In de huidige omstandigheden er toch fashionable bij lopen? Maar ook corona-proof? Dat kan! Het TC de Uithof mondkapje is verstelbaar, drielaags, wasbaar op 60 graden en drogerbestendig! Het mondkapje is donkerblauw, met het TC-logo in het wit op één van de zijkanten. Helemaal in onze style dus en een echte collector’s item tijdens deze tijden.

We hebben maximaal 100 stuks op voorraad op dit moment. Mocht er toch meer animo voor zijn, dan kunnen we nog bijbestellen. De prijs is afhankelijk van hoeveel stuks er worden verkocht, maar dit zal minimaal 6,14 euro zijn en niet meer dan 8,20 euro. Je krijgt het mondkapje dan gratis thuisbezorgd!

We hopen jullie snel een keer tegen te komen in het OV (of natuurlijk ergens anders) met het enige echte TC de Uithof mondkapje op! ?

Bestel het mondkapje door dit formulier in te vullen.

Aankomende

Activiteiten

Datum/Tijd Evenement
22 mei - 25 mei Roland Garros
26 mei LIEFdadigheidstoernooi
2 juni Borrel
9 juni Clubavond
11 juni - 19 juni Clubkampioenschappen
18 juni Open Feest
23 juni Actieve ledendiner
25 juni Familiedag
28 juni Wissel-ALV
2 juli TC Festival