Home > Trainingen van Henrik ma t/m wo gaan niet door

Trainingen van Henrik ma t/m wo gaan niet door

Dit weekend is Henrik Kroon vader geworden. TC de Uithof wenst hem en zijn gezin veel geluk en gezondheid toe! De trainingen die door Henrik gegeven worden van maandag 2 november t/m woensdag 4 november zullen komen te vervallen en aan het einde van de cyclus worden ingehaald. De lessen van Henrik die op donderdag 5 november gegeven worden zullen wel doorgang vinden en door een vervanger gegeven worden.

This weekend Henrik Kroon has become a father. TC de Uithof wishes him and his family happiness and good health! The tennis lessons given by Henrik from Monday the 2nd of November until Wednesday the 4th of November will be cancelled and moved to the end of the training cycle. Henrikā€™s tennis training on Thursday the 5th of November will continue as planned with a substitute teacher.

Aankomende

Activiteiten

Datum/Tijd Evenement
26 november Clubavond (geannuleerd)
3 december Sinterklaasborrel
10 december Clubavond (geannuleerd)
12 december Activiteitenweekend
17 december Clubavond
18 december Galadiner
19 december Diesborrel
7 januari Borrel
7 januari Nieuwjaarsborrel
12 januari Halfjaarlijkse Algemene Ledenvergadering (H-ALV)