Home > Activiteitenweekend

Activiteitenweekend

Lieve leden,

Toen wij als IWC in 2019 begonnen met het voorbereiden van het introductieweekend 2020 hadden we nooit voorzien dat het zo’n grote en onvoorspelbare klus zou worden. Dankzij ons favoriete mexicaanse biertje kunnen we elkaar helaas niet in levenden lijve ontmoeten. Maar niet getreurd! We hebben op zaterdag 12 december een mooi online alternatief voor jullie in elkaar gezet. Aangezien iedereen natuurlijk wel weer behoefte heeft aan een leuke TC activiteit, organiseren wij deze dag niet alleen voor eerstejaars, maar voor alle leden!!

Jullie zullen in verschillende ‘rooms’ worden ingedeeld, elk met een ander spel. We gaan hier echt een hele mooie dag van maken! Uiteraard wordt de inwendige mens hierbij niet vergeten, en krijgen jullie een pakketje met versnaperingen en benodigdheden voor de dag. Dus: hou de 12e vrij in je agenda voor een gezellig dagje online borrelen met ons! De inschrijvingen zullen zondag de 15e om 12:00 open gaan en dan zal er ook nog meer info volgen.

Hopelijk tot 12 november!

Liefs,
De IWC

Aankomende

Activiteiten

Datum/Tijd Evenement
26 november Clubavond (geannuleerd)
3 december Sinterklaasborrel
10 december Clubavond (geannuleerd)
12 december Activiteitenweekend
17 december Clubavond
18 december Galadiner
19 december Diesborrel
7 januari Borrel
7 januari Nieuwjaarsborrel
12 januari Halfjaarlijkse Algemene Ledenvergadering (H-ALV)