Home > Activiteitenweekend

Activiteitenweekend

Lieeeve TC’ers,

Heb jij ook zin in een dagje ongegeneerd day-drinken?🍻 Mis jij ook je favoriete TC’ers?💙 En heb je zin in heel veel gezelligheid?😍 Goed nieuws, er komt weer een mooie activiteit aan! Helaas hebben we het introweekend moeten aflassen, maar niet getreurd: de IWC heeft zich hard ingezet om alsnog op 12 december een fantastische online dag te organiseren. Hier zijn alle leden welkom, dus ook ouderejaars! Er worden pakketjes samengesteld met items en drankjes die je deze dag nodig hebt. Gedurende de dag zal je in verschillende online kamers terecht komen met allerlei leuke activiteiten.

We zullen om 13:00 beginnen en rond 17:00 eindigen. Mocht je nou met 2 personen achter één laptop zitten, zorg dan dat je dit invult in de opmerkingen en dan proberen we hier met de indeling rekening mee te houden.💻 Aanmelden kan t/m 30 november 23:59. Maaar vol = vol, dus wees er snel bij. Belooft een hele mooie dag te worden!!🤩🤩 https://tcdeuithof.nl/events/introductieweekend-4/

Aankomende

Activiteiten

Datum/Tijd Evenement
26 november Clubavond (geannuleerd)
3 december Sinterklaasborrel
10 december Clubavond (geannuleerd)
12 december Activiteitenweekend
17 december Clubavond
18 december Galadiner
19 december Diesborrel
7 januari Borrel
7 januari Nieuwjaarsborrel
12 januari Halfjaarlijkse Algemene Ledenvergadering (H-ALV)