Home > Clubavond? Padelavond!

Clubavond? Padelavond!

Sinds kort is er een nieuwe padel locatie geopend in Utrecht: de Play Padel Club! Padel is een snel in populariteit groeiende racketsport die zich het best omschrijft als een op zichzelf staande sport met veel invloeden vanuit tennis en squash. Voor ons als TC’ers is dit een fantastische kans om deze nieuwe sport een keer uit te proberen! Komende donderdag 17 december, zijn alle 8 banen van de Play Padel Club in Overvecht van ons! Deze avond zal 7,50 euro per persoon kosten: 5 euro rackethuur per persoon en 7,50 euro voor een set ballen per baan (de ballenset deel je dus met zijn vieren).

Van 18:00 tot 21:00 uur zijn we welkom bij de Play Padel Club op het volgende adres: Mississippidreef 161, 3565 CE Utrecht

Er zijn in totaal 27 plekken en je padelt de hele avond in een vast tweetal. Als je een voorkeur voor een tweetal hebt, zorg dan dat je je allebei opgeeft en dit in de opmerkingen aangeeft! Anders wordt je door ons ingedeeld in een gezellig tweetal. 

Geef je op via deze pagina.

Aankomende

Activiteiten

Datum/Tijd Evenement
19 januari Halfjaarlijkse Algemene Ledenvergadering (H-ALV)
31 januari - 7 februari Wintersportweek
31 januari Openingsborrel & pubquiz
2 februari Kook & bingo avond
4 februari Après-ski
6 februari Piste 44
6 februari The masked singer TC variant
11 februari ABN AMRO Toernooi
13 februari Carnaval
18 februari Valentijnsborrel