Home > Online borrel: 14 januari

Online borrel: 14 januari

Het nieuwe jaar openen we als TC de Uithof met een heus online schouwspel!

De leden zullen het deze avond tegen elkaar opnemen, en mogen de beste winnen. De AcCie heeft ervoor gezorgd dat in elke ‘’arena’’ punten te verdienen zijn door middel van het uitspelen van verschillende toernooien zoals diverse drankspellen en challenges. Zorg dat je als voorbereiding even “Among Us” download voor Android of Apple.

Voor de samenstelling van je team mag je in het opmerkingen vakje je meest gewenste loyale teamspelers invoeren. Anders delen wij je in een sterk en slim team in! Mocht je met 3 of meer medeleden van je commissie aanwezig zijn is er ook de mogelijkheid om Ullicup punten te verdienen tijdens deze borrel, 2 in 1!

Om 21:00 worden alle deelnemers verwacht via de online Discord link die je nader ontvangt. Schrijf je in via deze link. Tot dan!

Aankomende

Activiteiten

Datum/Tijd Evenement
19 januari Halfjaarlijkse Algemene Ledenvergadering (H-ALV)
31 januari - 7 februari Wintersportweek
31 januari Openingsborrel & pubquiz
2 februari Kook & bingo avond
4 februari Après-ski
6 februari Piste 44
6 februari The masked singer TC variant
11 februari ABN AMRO Toernooi
13 februari Carnaval
18 februari Valentijnsborrel