Home > Solliciteer voor de Raad van Advies!

Solliciteer voor de Raad van Advies!

De Raad van Advies is op zoek naar opvolging van Wendy en Bram. Na drie jaar trouwe dienst zullen zij op de Wissel-ALV het stokje doorgeven aan twee nieuwe RvA’ers.
Wij hebben de afgelopen jaren gemerkt dat er steeds oud-bestuursleden aansluiten. Tot op heden is er weinig promotie geweest voor het solliciteren door niet oud-bestuursleden. Het is namelijk niet zo dat leden geen deel uit kunnen maken van de RvA enkel omdat ze geen bestuurservaring hebben. De RvA is er namelijk, naast het adviseren en steunen van het bestuur op alle facetten, ook voor de toekomst van de TC de Uithof. Hoe ziet de vereniging er over 3, 5 of zelfs 15 jaar uit? Wat is daarvoor nodig en hoe kan er gewerkt worden naar die toekomstdromen? Het is hiervoor niet vereist dat je daadwerkelijk in het bestuur van de vereniging hebt gezeten. Diversiteit in een adviesorgaan zoals de RvA is hierdoor juist van groot belang. Deze diversiteit is ook buiten oud-bestuursleden te vinden!
Zie voor meer informatie deze pagina.
Heb je interesse? Solliciteer dan vóór 6 juni 2021 door een e-mail te sturen naar: rva@tcdeuithof.nl. Vermeld hierbij wie je bent, waarom je solliciteert en wat jij kan toevoegen aan de RvA.

Aankomende

Activiteiten

Datum/Tijd Evenement
14 juni - 20 juni Clubkampioenschappen
24 juni Clubavond
29 juni Wissel Algemene Ledenvergadering (W-ALV)
3 juli TC Festival
10 juli Beachvolleybal!
17 juli LIEFdadigheidstoernooi
30 juli - 1 augustus LUST
16 augustus - 20 augustus UIT 2021
27 augustus - 29 augustus EXTC 2021
8 september - 12 september NSK