Home > Mentorinschrijvingen Introperiode ’21

Mentorinschrijvingen Introperiode ’21

Na een jaar digitale activiteiten is het tijd om ons weer te gaan voorbereiden op het echte TC leven; en daar hoort natuurlijk de introperiode voor de eerstejaars bij. Voor deze periode zijn we ook weer opzoek naar nieuwe mentoren die de nieuwe lichting TC’ers willen gaan begeleiden. We zijn opzoek naar duo’s die het leuk vinden om dit samen te gaan doen.

Tijdens deze periode zal je de nieuwe lichting onder andere begeleiden tijdens hun eerste maanden binnen TC, en ga je mee naar het introweekend en andere activiteiten van de introperiode. De introperiode vindt plaats vanaf september tot halverwege november. Vanwege de onzekerheid omtrent corona staat de datum van het introweekend nog niet vast. Zodra deze en andere data bekend zijn, komen dezen op de site te staan.

Ben je geïnteresseerd? Geef dan een korte omschrijving (4-5 zinnen) waarom jij en je partner mentor willen worden en stuur dan een mailtje naar commissarisinterne@tcdeuithof.nl met een korte video op (30 seconden) waarbij jullie verkleed een dansje doen op jouw stiekeme guilty pleasure van vroeger! Slechts één iemand hoeft een duo op te geven.

BELANGRIJK VOOR EERSTEJAARS: Doordat de introperiode dit jaar niet is gelopen zoals wij wilden, kunnen huidige eerstejaars meedoen aan de komende introperiode. Hoe dit precies in zijn werk zal gaan, zal binnenkort meer informatie over komen.

Aankomende

Activiteiten

Datum/Tijd Evenement
14 juni - 20 juni Clubkampioenschappen
24 juni Clubavond
29 juni Wissel Algemene Ledenvergadering (W-ALV)
3 juli TC Festival
10 juli Beachvolleybal!
17 juli LIEFdadigheidstoernooi
30 juli - 1 augustus LUST
16 augustus - 20 augustus UIT 2021
27 augustus - 29 augustus EXTC 2021
8 september - 12 september NSK