Home > Bestuurswissel 2021

Bestuurswissel 2021

Gisterenavond vond de wissel-ALV van 2021 plaats. Net als vorig jaar was deze zowel online als fysiek. Wij willen Seats2Meet bedanken voor de fijne locatie! Het was even spannend of het quorum van 43 gehaald zou worden, maar het 31e bestuur “Spill the Deuce” heeft toch haar taken mogen overdragen aan het 32e bestuur “Return to Reality”. Bovendien is er iets bijzonders gebeurd: Fieneke Jochemsen is benoemd tot Erelid, gefeliciteerd! Naast haar unanieme instemming werden ook wij unaniem ingestemd en mede daarom hebben wij enorm veel zin in het aankomende jaar. Ondanks de Coronacrisis hebben wij veel bewondering en respect voor hoe het bestuur “Spill the Deuce” dit heeft aangepakt. Ontzettend bedankt voor dit mooie jaar! We hopen jullie lijn door te trekken en we zijn super enthousiast om na deze tijd alles weer op te pakken en weer te returnen naar de reality.

Aankomende

Activiteiten

Datum/Tijd Evenement
22 mei - 25 mei Roland Garros
26 mei LIEFdadigheidstoernooi
2 juni Borrel
9 juni Clubavond
11 juni - 19 juni Clubkampioenschappen
18 juni Open Feest
23 juni Actieve ledendiner
25 juni Familiedag
28 juni Wissel-ALV
2 juli TC Festival