Home > Inschrijvingen Tweedejaars Introperiode ’21-’22 geopend

Inschrijvingen Tweedejaars Introperiode ’21-’22 geopend

Het afgelopen jaar is voor iedereen niet zo gelopen als hoe het gepland was, en zo ook de introductieperiode. Met The Summer of Love voor de boeg, kunnen er eindelijk fysieke activiteiten georganiseerd worden voor de aankomende eerstejaars. Maar aan de tweedejaars hebben we ook gedacht!

Wil jij graag in een groepje met andere tweedejaars TC de Uithof nog beter leren kennen én flaneren op de Eerste Borrel, Poolen & Lasergamen, het Introductieweekend, de Kroegentocht & de Introperiodeafsluiting? Schrijf je dan snel in op de site bij ‘Tweedejaars Introperiode’’ via deze link!

Let op: Je moet je ook nog apart inschrijven voor de activiteiten waar jij graag bij wil zijn.

Aankomende

Activiteiten

Datum/Tijd Evenement
22 mei - 25 mei Roland Garros
26 mei LIEFdadigheidstoernooi
2 juni Borrel
9 juni Clubavond
11 juni - 19 juni Clubkampioenschappen
18 juni Open Feest
23 juni Actieve ledendiner
25 juni Familiedag
28 juni Wissel-ALV
2 juli TC Festival