Home > Beleids-ALV

Beleids-ALV

Op 12 oktober is het zover: dan zal het bestuur ”Return to Reality” haar beleidsplannen voor het aankomende verenigingsjaar bekend maken. Een goed moment om te kijken waar het bestuur op dit moment mee bezig is. Ook mogen leden vragen stellen, suggesties doen en hun mening uiten. Als je graag je stem wil laten horen, is het zeker nuttig om te komen. Daarnaast zullen alle aanwezigen een presentje ontvangen en krijgen eerstejaars dubbel zoveel punten voor de SjaarsCup als ze aanwezig zijn. Ten slotte zal er een prijs verloot worden onder de aanwezige leden. Tot dan dus! Schrijf je hier in: https://tcdeuithof.nl/events/beleids-alv-6/

Aankomende

Activiteiten

Datum/Tijd Evenement
19 oktober Kroegentocht
21 oktober Themaclubavond
28 oktober Open Feest
6 november Uilskuikentoernooi
18 november Introperiode afsluiting
28 januari - 6 februari Wintersport
17 februari - 20 februari SET