Home > Cycling Dinner

Cycling Dinner

Lieve TC’ers,

Donderdag 7 oktober is het weer tijd voor het Cycling Dinner! Tijdens deze activiteit kan je op bezoek gaan bij 3 commissies, om daar dan een gerechtje te eten. Zo kan je de commissieleden leren kennen, en kan je wat vragen over de commissie stellen. Je kan 5 voorkeuren opgeven, en wij proberen je dan in te delen op jouw voorkeur. De activiteit bestaat uit 3 rondes. De eerste ronde begint om 17:30. Aan het einde van de laatste ronde (om 21:00), hebben wij ook een borrel bij het Gras van de Buren! Let op! Hiervoor moet je je apart inschrijven via de site: https://tcdeuithof.nl/events/cycling-dinner-borrel/

Aankomende

Activiteiten

Datum/Tijd Evenement
19 oktober Kroegentocht
21 oktober Themaclubavond
28 oktober Open Feest
6 november Uilskuikentoernooi
18 november Introperiode afsluiting
28 januari - 6 februari Wintersport
17 februari - 20 februari SET