Home > Wintersport TC

Wintersport TC

Op 28 januari vertrekken we met een groep van enthousiaste TC’ers naar La Plagne. In de bus rijd je de week van je leven tegemoet. Elke dag met je vrienden op de piste staan, crêpes en bier tot je erbij neervalt, elke dag een slaapfeestje, keihard naar beneden sleeën en dansen tot diep in de nacht. Kortom, herinneringen maken die je lang zult onthouden.

Daarnaast is La Plagne één van ’s werelds grootste skigebieden, waar honderden kilometers skipistes het bos doorkruisen. De helft van de skipistes zijn rood of zwart voor de gevorderde skiërs, maar er zijn genoeg blauwe pistes die ideaal zijn voor beginners. Ook worden er voor de beginners vanuit TC ski- en snowboardlessen aangeboden. Voor een lage prijs zal je een aantal dagen met andere TC’ers de fijne kneepjes van de sport leren, waarna je zelfverzekerd op de piste zal staan!

We vertrekken op 28 januari en zullen op 6 februari weer terug zijn. De prijs voor de accommodatie, de busreis en de skipas zal € 559 bedragen. Daarnaast kan je je eigen spullen meenemen of daar huren. De inschrijvingen voor de wintersport gaan open op 5 november om 12:00, wees er snel bij!

PS: We zoeken nog skileraren!! Als dit je leuk lijkt, mail dan naar wintersport@tcdeuithof.nl.

Aankomende

Activiteiten

Datum/Tijd Evenement
2 december Sinterklaasborrel
9 december Clubavond
11 december Eerstejaarstoernooi bij Qravel
16 december Clubavond
18 december Diesgala
23 december Kerstdiner & borrel
13 januari Borrel
20 januari Clubavond
21 januari Netwerkborrel
25 januari H-ALV