Home > Open Feest TC de Uithof

Open Feest TC de Uithof

Lieve TC’ers en externen!

Donderdag 28 oktober 2021 vindt het eerste open TC feest plaats in de Poema! Hét moment (om samen te genieten, met de voetjes van de vloer te gaan, ….) met al je vriendjes van de TC, huisgenoten, vvv’tjes en opa’s en oma’s. Dus nodig al je vriendjes en vriendinnetjes uit! Toegang zal slechts 3 euro bedragen, en je krijgt hier een schitterend, eng welkomstshotje bij. Het thema van het eerste open feest is hULLIween. Kom jij als Glitter of Griezel?

Schrijf je hier in: https://forms.gle/77hP26p3tfpp9hVZ6

Aankomende

Activiteiten

Datum/Tijd Evenement
22 mei - 25 mei Roland Garros
26 mei LIEFdadigheidstoernooi
2 juni Borrel
9 juni Clubavond
11 juni - 19 juni Clubkampioenschappen
18 juni Open Feest
23 juni Actieve ledendiner
25 juni Familiedag
28 juni Wissel-ALV
2 juli TC Festival