Home > Uilskuikentoernooi

Uilskuikentoernooi

Lieve TC’er,

Heb jij ook zo’n zin om eindelijk weer eens je mede-TC’ers uit te dagen voor een potje tennis, of ben je eerstejaars en wil je de rest van de leden beter leren kennen? Wacht dan niet langer en schrijf je in voor het Uilskuikentoernooi op 6 november! Op deze dag organiseert de ToCo van 13 uur tot 19 uur een toernooi in neon-thema waarbij ouderejaars leden, samen met een eerstejaars aan hun zijde, zullen strijden tegen andere koppels in dubbelspel. Hiervoor worden poules gemaakt, dus gedurende de hele dag kan je wedstrijden spelen. Uiteraard hoef je je niet te vervelen als je even niet staat te tennissen, want er worden allerlei leuke dingen georganiseerd naast de baan. Daarnaast is er de mogelijkheid om je oude (sport)kleding in te leveren via de organisatie Smart Recycling. Per kilo krijgt TC de Uithof een bedrag, en alle oude kleren worden gerecycled. Kom dus allemaal 6 november langs om je oude vrienden weer te ontmoeten, nieuwe vrienden te maken en je oude kleding in te leveren! Schrijf je in via: https://forms.gle/vaKFhQkoHNCoapCCA 

Wat: Uilskuikentoernooi odz. ‘Fluoresceren en ballen volleren’
Wanneer: Zaterdag 6 november
Hoe laat: 13:00 – 19:00
Waar: Sportcentrum Olympos
Prijs: €4 voor de hele dag

Aankomende

Activiteiten

Datum/Tijd Evenement
2 december Sinterklaasborrel
9 december Clubavond
11 december Eerstejaarstoernooi bij Qravel
16 december Clubavond
18 december Diesgala
23 december Kerstdiner & borrel
13 januari Borrel
20 januari Clubavond
21 januari Netwerkborrel
25 januari H-ALV