Home > Maandkalender November

Maandkalender November

Lieve TC’ers,

November is aangebroken en de herfst laat zich steeds meer zien. Desondanks zijn er deze maand leuke activiteiten op de kalender! Lees snel verder

4 november – Borrel

De maandelijkse borrel zal plaatsvinden in de Vrienden vanaf 20:00 uur! Kom optijd, want het zal tot 00:00. De borrel zal 18+ zijn en om binnen te komen heb je een QR-code en ID nodig. Schrijf je in via de website: https://tcdeuithof.nl/events/borrel-25/

6 november – Uilskuikentoernooi

Op deze dag organiseert de ToCo van 13 uur tot 19 uur een toernooi in neon-thema waarbij ouderejaars leden, samen met een eerstejaars aan hun zijde, zullen strijden tegen andere koppels, Daarnaast is er de mogelijkheid om je oude (sport)kleding in te leveren via de organisatie Smart Recycling. Per kilo krijgt TC de Uithof een bedrag, en alle oude kleren worden gerecycled. Schrijf je in via: https://tcdeuithof.nl/events/uilskuikentoernooi-5/

11, 18 & 25 november – Clubavond

De wekelijkse clubavond die georganiseerd worden door de ClubCie. Na het tennissen wordt gezellig afgesloten in het Sportcafé met een biertje!

17 november – Introperiode afsluiting

De introperiode wordt dit jaar zingend afgesloten in de Woolloomooloo. Hier zullen wij biertjes nuttigen, alle welbekende TC nummers zingen, en de winnaars van de introperiode verhuldigen. Alleen maar gezelligheid dus. Vandaag (4 nov 17:00 uur) gaan de inschrijvingen open via de site: https://tcdeuithof.nl/events/introperiode-afsluiting-2/

19 tm 21 november – NK-mini

In het weekend van 19, 20 en 21 november is het weer tijd voor het NK-Minitennis bij ons tenniszusje TAM in Groningen! Er zal worden gestreden om de felbegeerde titel ‘Nederlands Kampioen Minitennis’. Schrijf je in via: https://www.toernooi.nl/sport/tournament…

Aankomende

Activiteiten

Datum/Tijd Evenement
22 mei - 25 mei Roland Garros
26 mei LIEFdadigheidstoernooi
2 juni Borrel
9 juni Clubavond
11 juni - 19 juni Clubkampioenschappen
18 juni Open Feest
23 juni Actieve ledendiner
25 juni Familiedag
28 juni Wissel-ALV
2 juli TC Festival