Home > Introperiode afsluiting: cantus!

Introperiode afsluiting: cantus!

De introperiode wordt dit jaar zingend afgesloten in de Woolloomooloo. Hier zullen wij biertjes nuttigen, alle welbekende TC nummers zingen, en de winnaars van de introperiode verhuldigen. Alleen maar gezelligheid dus!

Vanaf 19:30 verwelkomen wij jullie, en om 20:00 begint de cantus. Zorg er voor dat je op tijd komt, met een geldige QR code en je ID. De kosten bedragen 18,- en zijn natuurlijk inclusief bier. Mocht je een goede reden hebben om geen bier te drinken, kan er een alcoholische vervanging geregeld worden – geef dit dan aan in de opmerkingen. Voor deelname van dit biercantus moet je 18 jaar of ouder zijn.

Schrijf je hier in: https://tcdeuithof.nl/events/introperiode-afsluiting-2/

Let op, dit evenement is alleen voor eerstejaars, tweedejaars en mentoren!

Wij hebben super veel zin in!
Liefs, de IntegraCie

Aankomende

Activiteiten

Datum/Tijd Evenement
2 december Sinterklaasborrel
9 december Clubavond
11 december Eerstejaarstoernooi bij Qravel
16 december Clubavond
18 december Diesgala
23 december Kerstdiner & borrel
13 januari Borrel
20 januari Clubavond
21 januari Netwerkborrel
25 januari H-ALV