Home > Maandkalender December

Maandkalender December

Het is vandaag 1 december en dus tijd voor de maandkalender!

2 december – Sinterklaasborrel
Donderdag 2 december is het tijd voor het Sinterklaasgedicht! Sint heeft hier de tijd genomen om TC’ers onder de loep te nemen. Om 20:00 uur wordt eerst het Sinterklaasspel in de Borrelaars appgroep gestuurd. Om 21:00 zal hier ook het filmpje met het Sinterklaasgedicht verschijnen. Zorg er dus voor dat je met je commissie bent en alvast dobbelstenen, TCspeelkaarten, bier, rietjes en kruidnoten in huis te halen.

23 december – Kerstdiner & borrel
Dit diner wordt door het bestuur georganiseerd en we kunnen alvast verklappen dat we een hele leuke locatie gevonden hebben. De borrel zal daarna ergens anders voortgezet worden. De locaties worden later nog bekend gemaakt. De kosten voor het diner bedragen €23,50 en drankjes gaan op eigen kosten. Schrijf je hier in: https://tcdeuithof.nl/events/kerstdiner-borrel-4/

Aankomende

Activiteiten

Datum/Tijd Evenement
22 mei - 25 mei Roland Garros
26 mei LIEFdadigheidstoernooi
2 juni Borrel
9 juni Clubavond
11 juni - 19 juni Clubkampioenschappen
18 juni Open Feest
23 juni Actieve ledendiner
25 juni Familiedag
28 juni Wissel-ALV
2 juli TC Festival