Home > Kerstdiner + borrel

Kerstdiner + borrel

Lieve TC’ers,

Donderdag 23 december zal het Kerstdiner plaatsvinden bij Se7en! Dit diner wordt door het bestuur georganiseerd en de borrel zal daarna ergens anders voortgezet worden. De kosten voor het diner bedragen €23,50 en drankjes gaan op eigen kosten. Houd je socials goed in de gaten, want bij dit diner kunnen maximaal 100 leden aanwezig zijn! Na dit diner sluiten we de avond af met onze maandelijkse borrel. We hopen veel van jullie hier te mogen ontvangen. Als de activiteit door de coronamaatregelen niet fysiek mag doorgaan, heeft het bestuur een plan B klaarliggen. Vergeet je dus niet in te schrijven via:

https://tcdeuithof.nl/events/kerstdiner-borrel-4/

Aankomende

Activiteiten

Datum/Tijd Evenement
15 augustus - 18 augustus UIT 2022
16 augustus UIT Borrel
26 augustus - 28 augustus EXTC
1 september Eerste Borrel
4 september Trainingsdag
16 september - 18 september Introweekend
29 september Commissie Clubavond
6 oktober Cycling Dinner + Borrel
13 oktober Selectie Clubavond
22 oktober Uilskuikentoernooi