Home > Lentegala

Lentegala

De lente komt eraan en dat betekent dat het weer tijd is voor het Diesgala! Het Lentegala zal dit jaar plaatsvinden bij CitySense in het centrum van Utrecht van 21:00-01:00. Je wordt verzocht hier op eigen initiatief naartoe te komen. Samen met zo veel mogelijk mensen hopen we hier een prachtig gala neer te zetten. Dates zijn van harte welkom (maximaal één per persoon)! Zij dienen via een TC-lid een kaartje aan te schaffen. Het bedrag van de date wordt afgeschreven bij het TC-lid. Graag de naam van de date vermelden in de opmerkingen. De kosten zullen 50 euro per persoon bedragen. Dit is inclusief onbeperkt drank.

Dresscode: Black Tie

Schrijf je via de website (vanaf 6 april 12:00) in: https://tcdeuithof.nl/events/lentegala-4/

Aankomende

Activiteiten

Datum/Tijd Evenement
22 mei - 25 mei Roland Garros
26 mei LIEFdadigheidstoernooi
2 juni Borrel
9 juni Clubavond
11 juni - 19 juni Clubkampioenschappen
18 juni Open Feest
23 juni Actieve ledendiner
25 juni Familiedag
28 juni Wissel-ALV
2 juli TC Festival