Home > Actieve Ledendiner

Actieve Ledendiner

Lieve actieve TC’ers,

Het jaar van ”Return to Reality” is bijna op zijn einde en wat hebben we ervan genoten. Dit bestuursjaar kon niet mogelijk gemaakt worden zonder alle vrijwilligers in de commissies en adviesorganen die TC rijk is. Om iedereen te bedanken voor dit mooie jaar, willen wij graag alle actieve leden uitnodigen en bedanken met een diner bij Se7en! Voor maximaal 5 euro kan iedereen genieten van een diner met drank. Op deze avond wordt daarnaast ook de winnaars van de Ullicup & Biercompetitie bekend gemaakt. De inloop is om 19:30 uur.

Schrijf je snel in! In- en uitschrijven kan tot 22 juni 23:59 uur. Inschrijven kan via Actieve ledendiner – TC de Uithof

Aankomende

Activiteiten

Datum/Tijd Evenement
26 september Bowlen
28 september Commissie clubavond
3 oktober Beleids-ALV
5 oktober Cycling dinner + borrel
10 oktober Padellen
12 oktober Clubavond
17 oktober Kroegentocht
19 oktober Selectie clubavond
26 oktober Open feest
2 november Clubavond