Home > Diesgala

Diesgala

Er zij nog een paaaar plekjes beschikbaar voor het TC DIES GALA op 10 DEC 🌟. TC’ers en dates zijn welkom bij Winkel van Sinkel om samen de nacht tegemoet te feesten. Win een Golden Globe, shine in je mooiste outfit en geniet met je vrienden, dit wil je niet missen! Schrijf je daarom snel in, als de inschrijvingen vol zijn kan je altijd nog een mailtje sturen naar galacie@tcdeuithof.nl, wij houden namelijk een wachtlijst bij!

Inschrijven kan via: https://tcdeuithof.nl/events/diesgala-5/ 💃🏻

Aankomende

Activiteiten

Datum/Tijd Evenement
8 december Clubavond
10 december Diesgala
15 december Clubavond
22 december Kerstdiner + Borrel
12 januari Borrel + Nieuwjaarsactiviteit
19 januari Halfjaarlijkse-ALV
26 januari Clubavond
2 februari Borrel
3 februari - 12 februari Wintersport
16 februari ABN AMRO OPEN