Home > De Ullicup is weer begonnen!

De Ullicup is weer begonnen!

De Ullicup is weer begonnen. Hierbij kunnen commissies elkaar uitdagen wie nou echt de beste commissie is. Dit kunnen ze doen via: https://tcdeuithof.nl/vereniging/intern/ullicup/ Een uitdagen kan alles zijn zolang er maar een winnaar uit de bus komt. De winnaar ontvangt 15 punten en de verliezer krijgt 10 punten. Aan het eind van het jaar zullen alle scores bij elkaar geteld worden en zal de winnaar bekend worden gemaakt. De winnende commissie ontvangt de Ullicup cup en een hele mooie prijs!

Aankomende

Activiteiten

Datum/Tijd Evenement
8 december Clubavond
10 december Diesgala
15 december Clubavond
22 december Kerstdiner + Borrel
12 januari Borrel + Nieuwjaarsactiviteit
19 januari Halfjaarlijkse-ALV
26 januari Clubavond
2 februari Borrel
3 februari - 12 februari Wintersport
16 februari ABN AMRO OPEN