Home > H-ALV Vanavond!

H-ALV Vanavond!

Zoals op de website te zien is zijn velen van jullie aanwezig bij de H-ALV. Dat is super goed nieuws! Zou jij ook nog willen horen over hoe het gaat met de beleidsplannen, hoeveel geld er is uitgegeven en hoe het nu staat met de nieuwe stamkroeg? Schrijf je dan snel nog even in via je kalender op de website. Dan kan je vanavond samen met je vrienden onder het genot van gratis hapjes en drankjes weer helemaal op de hoogte zijn. Tot vanavond!

Aankomende

Activiteiten

Datum/Tijd Evenement
3 februari - 12 februari Wintersport
14 februari Valentijnsborrel
15 februari Koffieuurtje met bestuur
16 februari ABN AMRO OPEN
18 februari Carnaval
23 februari - 26 februari SET
23 februari Clubavond
2 maart Borrel
4 maart - 12 maart Uithof Open
16 maart Clubavond