Home > Beleids-ALV!

Beleids-ALV!

Aanstaande dinsdag 3 oktober is het eindelijk tijd voor het bestuur ‘Drop that Shot’ om haar beleidsplan te presenteren voor het verenigingsjaar 2023-2024. Dit is voor alle leden de kans om inzicht te krijgen in wat er achter de schermen gebeurt en hier hun mening over te geven! Vanaf 18:30 is iedereen welkom in de gezellige werfkelder van Kargadoor, waar de B-ALV om 19:00 zal beginnen. Er wordt gezorgd voor wat hapjes en drankjes en er is een leuke prijs voor het introgroepje en de commissie waarvan de meeste leden aanwezig zijn. Laat dus je stem horen en schrijf je in via deze link!

Aankomende

Activiteiten

Datum/Tijd Evenement
30 november Clubavond
7 december Sinterklaasborrel
14 december Padel clubavond
16 december Diesgala
21 december Kerstdiner + borrel
11 januari Nieuwjaarsactiviteit + borrel
12 januari - 14 januari Winterweekend
18 januari Padel clubavond
25 januari Clubavond
30 januari H-ALV