Club van 50

De Club van 50 is speciaal voor hen die TC de Uithof een warm hart toedragen en hun betrokkenheid op deze manier vorm willen geven.

 


Club van 50-leden:

3e jaar
~ Bestuur 2013-2014 “Let Your Tie Break”
~ Bestuur 2014-2015 “We Will Smash You”
~ Bestuur 2015-2016 “Altijd op voordeel”
~ Familie Gijzen

2e jaar
~  (Familie Ten Have)
~ Jan Wenstedt
~ Anke Verschoor
~ Familie Tas
~ Adriaan Hoenderdos
~ Suus Vette

1e jaar
~ Bestuur 2016-2017 “Back to Baseline”
~ Bestuur 2017-2018 “Gas op die Volley”
~ Familie van de Veerdonk
~ Familie Bonouvrie
~ Familie van den Boogaard
~ Familie Methorst
~ De Campers


Voor maar €50,- per jaar kan je lid worden (als individu, groep, commissie, bestuur..) bij de Club van 50. Dit geld wordt gebruikt voor investeringen waar alle leden van TC de Uithof profijt van hebben en verdwijnt dus niet zomaar in de clubkas. Elk jaar kiest het bestuur in overleg met de Club van 50 de officiële bestemming van de inkomsten van de Club van 50 voor het komende jaar.
2016-2017: inrichting van de blokhut
2017-2018: parasols voor op de tennisbaan

Wat krijg je er persoonlijk voor terug?
Met een éénjarig lidmaatschap krijgt je naam een zichtbaar en eervolle vermelding op de website en in de Almanak. Daarnaast krijg je vier keer per jaar het clubblad “De Grasmaaier” thuis gestuurd. Maar er is meer! Hoe langer je lid bent van de Club van 50, hoe meer je hier voor terug krijgt! Vanaf het tweede jaar lidmaatschap krijg je een naamplaatje, die op een mooie plek op het tennisplaza komt te hangen. In het derde jaar krijg je een TC de Uithof gadget en in het vierde jaar een authentiek clubshirt met naam naar keuze. Vanaf het 5ejaar blijft je naamplaatje permanent hangen.

De Club van 50 is voor iedereen toegankelijk. Zowel individuen als groepen zijn van harte welkom. Leden, vrienden, of familie, het kan allemaal! Interessant voor oud-TC’ers die de vereniging nog niet helemaal los kunnen laten, voor teams die graag hun naam willen vereeuwigen, voor commissies die hun band met de vereniging nog meer willen versterken of misschien wel perfecte promotie voor de naam van jouw toekomstige bedrijf. Vanuit welk idee dan ook, door de Club van 50 zal je nooit vergeten worden bij TC de Uithof!

Lid worden kan het hele jaar door! Jouw lidmaatschap gaat de eerste dag van de maand na je inschrijving officieel in. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd contact opnemen met onze Commissaris Externe via: commissarisexterne@tcdeuithof.nl

Je kan je snel en eenvoudig aanmelden door hier te klikken.