Club van 50

Club van 50-leden:
~ Bestuur 2016-2017 “Back to Baseline” (1 jaar)
~ Bestuur 2015-2016 “Altijd op voordeel” (2 jaar)
~ Bestuur 2014-2015 “We Will Smash You” (2 jaar)
~ Bestuur 2013-2014 “Let Your Tie Break” (2 jaar)
~ Familie Gijzen (2 jaar)
~ Familie Ten Have (2 jaar)

~ Adriaan Hoenderdos
~ Jan Wenstedt
~ Anke Verschoor
~ Familie Trossel
~ Familie Tas
~ Suus Vette

De Club van 50
is een van de nieuwste initiatieven binnen de vereniging. Het is speciaal voor hen die TC de Uithof een warm hart toedragen en hun betrokkenheid op deze manier vorm willen geven.

Voor maar €50,- per jaar kan je lid worden bij de Club van 50. Dit geld wordt gebruikt voor investeringen waar alle leden van TC de Uithof profijt van hebben en verdwijnt dus niet zomaar in de clubkas. Elk jaar kiest het bestuur de officiële bestemming van de inkomsten van de Club van 50 voor het komende jaar. Voor het jaar 2016-2017 is er door het bestuur gekozen voor de inrichting van de aankomende blokhut.

Wat krijg je er persoonlijk voor terug? Met een éénjarig lidmaatschap krijgt je naam een zichtbaar en eervolle vermelding op de website en in de Almanak. Daarnaast krijg je vier keer per jaar het clubblad “De Grasmaaier” thuis gestuurd. Maar er is meer! Hoe langer je lid bent van de Club van 50, hoe meer je hier voor terug krijgt! Vanaf het tweede jaar lidmaatschap krijg je een naamplaatje, die op een mooie plek op het tennisplaza komt te hangen. In het begin van het vierde jaar krijg je een authentiek clubshirt met naam naar keuze en vanaf het 5ejaar kom je zelfs permanent te hangen in de blokhut van TC de Uithof!

De Club van 50 is voor iedereen toegankelijk. Zowel individuen als groepen zijn van harte welkom. Leden, vrienden, of familie, het kan allemaal! Interessant voor oud-TC’ers die de vereniging nog niet helemaal los kunnen laten, voor teams die graag hun naam willen vereeuwigen, voor commissies die hun band met de vereniging nog meer willen versterken of misschien wel perfecte promotie voor de naam van jouw toekomstige bedrijf. Vanuit welk idee dan ook, door de Club van 50 zal je nooit vergeten worden bij TC de Uithof!
Naamplaatje + uitleg
Lid worden kan het hele jaar door! Jouw lidmaatschap gaat de eerste dag van de maand na je inschrijving officieel in. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd contact opnemen met onze Commissaris Externe via: commissarisexterne@tcdeuithof.nl

Je kan je snel en eenvoudig aanmelden door hier te klikken.