Commissies

TC de Uithof kent vele commissies, waaronder commissies voor tennis, gezellig, sponsoring of een combinatie van beide. Hieronder een overzicht van de commissies der TC de Uithof.

Activiteitencommissie (AcCie)
Deze commissie is verantwoordelijk voor de maandelijkse borrels, themafeesten en de jaarlijkse biercantus.

Almanakcommissie (AlmanakCie)
Deze commissie maakt een evenwichtig jaaroverzicht in boekvorm met de leukste activiteiten, hoogtepunten, foto’s en meer.

Clubkampioenschappencommissie (CKC)
De Clubkampioenschappen Commissie verzorgt de jaarlijks terugkerende interne clubkampioenschappen. Een groots evenement dat 6 dagen duurt en naast tennis ook leuke activiteiten bevat.

Clubavondcommissie (ClubCie)
De ClubCie neemt de organisatie van de donderdagse clubavond op zich. Afhankelijk van de maand zullen er 2 of 3 clubavonden in de maand georganiseerd worden.

Deucy Commissie (DeuCie)
Deze commissie is verantwoordelijk voor het verenigingsblad met onder meer interviews met leden, tennisgerelateerde artikelen, foto’s en de laatste roddels.

DJ-commissie (DJ-Cie)
Deze commissie draait op feesten, geeft DJ-workshops, maakt mixtapes en samples.

Externtoernooicommissie (EXTC)
Deze commissie organiseert een Extern Toernooi voor studenten: een weekend vol tennis, feest en activiteiten. Dit jaar zal de EXTC in augustus 2019 plaatsvinden.

Commissie Externe Relaties (CER)
Afgelopen jaar is de Commissie Externe Relaties opgericht. De CER is samen met de Commissaris Externe bezig met het benaderen van sponsoren, het onderhouden van relaties en het organiseren van activiteiten voor partners. Denk hierbij aan sponsorclinics, diners of een pub quiz.

Galacommissie (GalaCie)
De GalaCie organiseert een diesgala in december en een gala in de lente.

Integratiecommissie (IntegraCie)
De Integratiecommissie verzorgt de introductieperiode van september t/m november voor alle eerstejaars die in groepjes strijden om punten, te verdienen door aanwezigheid op activiteiten en het uitvoeren van opdrachten.

Introductieweekendcommissie (IWC)
Deze commissie organiseert het introductieweekend met allerlei activiteiten, zoals spellen en feesten, voor eerstejaars.

Ledenweekendcommissie (LWC)
De Ledenweekendcommissie organiseert een weekend vol tennis, feesten en verbroedering.

Liftcommissie (LiftCie)
Deze commissie organiseert een liftweekend naar geheime locatie.

Opentoernooicommissie (OTC)
De Opentoernooicommissie organiseert jaarlijks een groot open KNLTB rating toernooi dat ook openstaat voor niet-leden, gehouden medio maart.

Commissie Maatschappelijk Verantwoord Verenigen (MVV)
Goede doelen commissie klinkt in eerste instantie misschien wat suf, maar met Amber + haar mannen is het dat zeker nooit. Deze commissie is van plan dit jaar het grootste en vetste benefietevenement in de geschiedenis van de Uithof neer te zetten!

Oranjecommissie (OranjeCie, OC)
Deze commissie organiseert reizen en evenementen rondom memorabele (oranje) sportmomenten, waaronder Roland Garros, de Davis Cup/Fed Cup en Koningsdag.

Promotiecommissie (PromoCie)
De Promotiecommissie zorgt voor de promotie en media binnen TC de Uithof. Bij deze commissie worden aanvragen gedaan door andere commissies om flyers te ontwerpen of promo-filmpjes te monteren.

Technische Commissie (TeCo)
De Technische Commissie is de organisator van trainingen en competities.

Toernooicommissie (ToCo)
Deze commissie organiseert de interne funtoernooien van TC de Uithof, een toernooi met de focus op eerstejaars, een thema toernooi, een familie en vrienden toernooi.

UIT-commissie (UIT-Cie)
De UIT-commissie organiseert de activiteiten van TC de Uithof tijdens de Utrechtse Introductie Tijd.

Websitecommissie (WebCie)
Deze commissie zorgt voor het innoveren, updaten en indelen van de website.

Wintersportcommissie (WintersportCie)
De Wintersportcommissie regelt alles voor de jaarlijkse wintersportvakantie. Dit jaar zal de reis van 1 t/m 9 februari 2020 plaatsvinden.

Voor vragen en/of opmerkingen kun je terecht bij Stella van der Zande (commissarisinterne@tcdeuithof.nl)