De Oudhof | Opzeggen

Wil je jouw lidmaatschap bij De Oudhof, de alumnivereniging van TC de Uithof, opzeggen? Stuur dan een mailtje naar alumni@tcdeuithof.nl. Let op: het opzeggen van De Oudhof is geen opzegging van TC de Uithof!

We horen graag waarom je het lidmaatschap van De Oudhof opzegt, want daar kunnen wij misschien weer wat van leren.

Houd er rekening mee dat je lidmaatschap na opzegging automatisch eindigt aan het einde van het lopende verenigingsjaar. Een verenigingsjaar loopt van 1 september tot en met 31 augustus. Lidmaatschapsgeld wordt niet gerestitueerd.

Donateur worden

Als je geen activiteiten van de Oudhof meer bezoekt, maar je nog wel verbonden voelt met TC de Uithof, kan je ervoor kiezen om donateur te worden. Door dit formulier in te vullen zet je je reguliere lidmaatschap van Alumnivereniging de Oudhof om naar een donateurschap.

Dit houdt in dat jouw jaarlijkse contributie volledig omgezet wordt in een directe gift aan TC de Uithof. Je verliest hiermee het recht om ledenactiviteiten van de Oudhof te bezoeken. Wel ontvang je jaarlijks een bericht over wat we mede dankzij jouw bijdrage hebben kunnen realiseren, tezamen met een uitnodiging voor het Oudhoftoernooi.

Spijt van jouw opzegging?
Mocht je je bedenken, dan ben je natuurlijk van harte welkom om weer lid te worden! Want onthoud dit: 

Studeren doe je maar even, Uithoffer ben je voor het leven!