De selectie spelers

Joyce van der Cruijsen
joyce-van-der-cruijsen

Hee. Ik ben Joyce van der Cruijsen, 22 jaar oud en het is ondertussen alweer 4 jaar geleden dat ik het gezellige Brabant heb ingeruild voor het bruisende Utrecht. Ik ben net begonnen aan mijn vierde jaar van Geneeskunde en heb dus nog een aantal jaar te gaan. Het voordeel hiervan is wel dat ik ook nog lang lid kan blijven van de TC. Tennis is al een belangrijk onderdeel van mijn leven sinds ik het me kan herinneren, dus ik vind het fantastisch dat ik nog een jaar bij de selectie mee mag trainen! Ik hoop dit jaar 4/4 te worden/blijven, maar om ooit een 3  te staan, dat blijft mijn droom!

Maxime Duijst
maxime-duijst

Hoi! Ik ben Maxime Duijst, 24 jaar, en ik doe een master infectie en immuniteit hier in Utrecht. Ik ben in Valkenswaard opgegroeid en ik kan je zeggen, de Braboos worden goed gerepresenteerd in de selectie! Ook ik tennis al jaren en doe het nog steeds met alle plezier. Dit wordt mijn tweede jaar bij de Uithof en mijn doel is (nog steeds) een goeie 3 speler te worden. Hiervoor heb ik een bachelor algemene biologie in Washington, DC gedaan terwijl ik voor het universiteitsteam tenniste. Het inruilen van Amerika en plantjes voor Nederland en antilichaampjes was even zwaar, maar afgelopen jaar is me heel goed bevallen hier bij de Uithof. Zowel op het tennisgebied als op het sociale aspect van de vereniging. Ik zal ook zeker dit jaar weer proberen mijn gezicht vaker te laten zien tijdens de leuke activiteiten die de Uithof te bieden heeft. Houdoe!

Bob van Eijkeren
bob-van-eijkeren

Ik ben Bob van Eijkeren, 27 jaar, PhD student in het UMC aan de universiteit van Utrecht. Hiervoor heb ik biomedische wetenschappen in Utrecht gestudeerd. Ik kom uit Den Bosch waar ik op m’n 6de al ben gaan tennissen. Ik speel nu al ruim 5 jaar bij de Uithof. Ik heb de selectie zien uitgroeien tot een goed georganiseerde professionele organisatie waar passie voor tennis en trainen op hoog niveau centraal staan.

Favoriete speler: Dustin Brown, Juan Martin Del Potro, Roger Federer, Maxime Duijst
Favoriete slag: Forehand & Dropshot
Motto: Gemengd dubbel is singelen met hindernissen (dit zei mijn trainer altijd).

Laura Sterkman

Hee! Mijn naam is Laura Sterkman, 22 jaartjes oud en sinds een aantal jaar geeft de KNLTB mij een 3 op mijn pasje. Ik ben inmiddels al vijfdejaars lid bij TC de Uithof en heb mij ingezet voor diverse commissies: de EXTC, Tennisraad en Open Toernooi Commissie. Na een aantal jaren nog bij mijn oude club in Amersfoort competitie gespeeld te hebben, heb ik nu eindelijk de stap gemaakt om voor TC de Uithof uit te komen. Behalve met tennissen ben ik altijd druk met mijn studie Geneeskunde, waarbij ik inmiddels ook in het 5e jaar zit. Ik kijk erg uit naar het komende jaar en kan nu al niet wachten tot de competitie begint :). Tot op óf naast de baan!

Charlotte Kuijer
charlotte-kuijer

Ik ben Charlotte Kuijer en ik ben 21 jaar oud. Ik zit in mijn 4e jaar van de studie Informatiekunde. Ik tennis al mijn hele leven, waarbij ik al heel wat keer tegen de Uithof heb gespeeld. Dit jaar heb ik eindelijk de knoop doorgehakt om hier ook te komen spelen. Ik kijk dan ook erg uit naar de gezellige competitiedagen.

Yentl Methorst
yentl-methorst

Mijn naam is Yentl Methorst, 22 jaar, speelsterkte 3/2. Ik ben regelmatig (ongeveer 7 uit de 7 dagen van de week) op de tennisbaan te vinden. Ik train zelf, geef les, speel en organiseer toernooien en speel en leid verschillende competitie vormen. Ook zullen jullie me dit jaar meemaken als Technisch Commissaris bij ons mooie clubje. Persoonlijk heb ik een aantal jaar  moeten zoeken naar een club waar ik me thuis voelde binnen de competitie, maar ik heb nu echt mijn plekje gevonden bij T.C de Uithof!

Jacco van der Putten
jacco-van-der-putten

Als 7-jarig jongetje begonnen met tennissen in Den Bosch en nu lekker als 23-jarige vent in Utrecht bij TC de Uithof. Ik studeer de master Biology of Disease in Utrecht en mijn speelsterkte is 2-3. Ik hoop volgend jaar ook 2 in de dubbel te worden.

Koen van der Zouwen

Mijn naam is Koen van der Zouwen en ik ben 23 jaar. Ik ben al mijn hele leven veel op de tennisbaan te vinden en beleef er nog steeds heel veel plezier aan. Maar na het zien van het recente succes van Federer na zes maanden afwezigheid, heb ik besloten om er ook maar een half jaartje tussenuit te gaan naar Lissabon voor een onderzoeksstage voor mijn Neuroscience and Cognition master. Dit jaar kan ik me weer vol enthousiasme op het tennisleven gaan storten en waar kan dat beter dan bij De Uithof?

Jordy Scherrenberg
jordy

Mijn naam is Jordy Scherrenberg, 27 lentes jong en voor het vijfde jaar trots lid bij de TC. Ik ben bezig met een Master of Structural Engineering (hiervoor bouwkunde) en daarnaast werk ik bij een ingenieursbureau. Op dit moment heb ik speelsterkte 3/4 en heb de afgelopen drie jaar met heel veel plezier en succes in het 1e mixteam gespeeld om de 3e klasse op zondag te handhaven. Ik vind het leuk om een goeie pot tennis te spelen en daarna gezellig een (of meer) biertje(s) te drinken. Het sociale aspect bij de TC vind ik zeer belangrijk, veel tennismaatjes zijn inmiddels goede vrienden geworden!

Nadia van Beerschoten

Hoi, mijn naam is Nadia van Beerschoten. Ik ben 23 jaar en nu 3e jaars lid bij de Uithof.
Komend jaar speel ik voor het eerst in de selectie dus ik zie het als een hele leuke en leerzame uitdaging! Daarnaast ben ik uiteraard vooral voor de gezelligheid bij de Uithof gegaan en vind ik het hartstikke leuk om met zo veel verschillende mensen te kunnen tennissen.
Mijn studentenleven heb ik vorig jaar in moeten leveren voor het werkende leven, ik werk namelijk (met veel plezier) als verpleegkundige in het UMC Utrecht.
Dit jaar organiseer ik met de NSKcie het NSK op de Uithof.. dus… Allemaal aanmelden!!

Marijn de Vries

Ik ben Marijn de Vries, tweedejaars bij de Uithof, 19 jaar en ik ben net begonnen met de studie geneeskunde. Ik ben op dit moment 4/4 maar ik streef ernaar een 3/3 te worden. Ik zoek bij TC de Uithof vooral gezelligheid naast de baan maar wil dat graag combineren met trainen op niveau. De selectie is hiervoor de ideale oplossing. Ik verwacht dat dit een heel leuk jaar voor mij gaat worden waarin ik veel nieuwe mensen ontmoet zowel op de baan als naast de baan.

Rodi Bethé
whatsapp-image-2016-10-31-at-15-30-02

Hoi! Ik ben Rodi, 23 jaar en 5e jaars psychologie student. Ik tennis al mijn hele leven en speel nu voor het vierde jaar bij TC de Uithof. Voorgaande jaren heb ik daar met ontzettend leuke mensen samen kunnen trainen, dus ik ben blij er dit jaar weer bij te mogen zijn. Op het moment ben ik 4/3 maar ik hoop in de toekomst ook in mijn single 3 te worden. Tot op de baan (of ernaast)! Joe!

Patrique Praest

Hi there, I’m Patrique, 25 years old and in my first year at the T.C. de Uithof. Yes, I am ‘The German’ and ‘The guy with the weird technique’. I moved to Utrecht in 2016 and I am working as a PhD at the UMC Utrecht in the field of virology. I am happy that i found the way into this nice and crazy club (through a nice coincidence). I’m looking forward to a lovely time at the club and some more great seasons!

Lisanne Mosterd

Hee! Ik ben Lisanne Mosterd, 18 jaar en ik zit nu in mijn eerste jaar Rechten op de Universiteit Utrecht. Vanaf mijn vijfde ben ik al te vinden op de tennisbaan. Dit is mijn eerste jaar als Uithof lid en de selectie vind ik een hele eer!

Menno Brakel

Mijn naam is Menno Brakel, 23 jaar oud en 2e jaars lid bij TC de uithof. Mijn speelsterkte is dit jaar 3/4 en volgend jaar wil ik ook graag 3 in de dubbel worden. Ik woon inmiddels 4 jaar in Utrecht, maar helaas heb ik een tijdje moeten wachten met lid worden tot dat de kunstgrasbanen verdwenen waren. Ik heb sinds mijn 8e jaar op gravel getennist, dus smashcourt is voor mij nog net te accepteren. Ik ben af en toe bezig met de Master Information Management in Tilburg, maar ben voornamelijk in Utrecht te vinden. Ik tennis om te winnen en ook een beetje voor mijn plezier.