Home > EXTC 2020

EXTC 2020

De Externe Toernooicommissie organiseert ieder jaar een tennistoernooi voor Uithoffers én alle tennissende en niet-tennissende studenten uit alle studentensteden van Nederland. Het toernooi gaat onder dezelfde naam als de commissie: EXTC, en is hét evenement dat je echt niet mag missen tijdens je studententijd. Van vrijdag t/m zondag is EXTC gevuld met tennis, feest en gezelligheid. Het is een weekend waarin deelnemers en commissie doorgaan tot de vroege uurtjes om de volgende dag weer stralend (of niet) op de baan te staan.

Je gaat in teams van 4 personen de strijd aan op de tennisbaan of je schrijft je in voor ‘louter feesten en chillen’. Afgelopen jaar viel de EXTC in het weekend van 23 t/m 25 augustus met als thema: ‘Freeks wilde wereldreis’. Onze knotsgekke, maar enorm enthousiaste commissie heeft er afgelopen jaar voor gezorgd dat de EXTC nog leuker, nog gekker, nog zwoeler, nog schittermagischer werd dan voorafgaande jaren. 

Houd deze pagina of de Facebook/Instagram in de gaten voor nieuwe updates en meer informatie over het toernooi! We hopen je zeker te zien! Tot dan! 

Vragen? Stuur een mailtje naar extc@tcdeuithof.nl

Aankomende

Activiteiten

Datum/Tijd Evenement
19 januari Halfjaarlijkse Algemene Ledenvergadering (H-ALV)
31 januari - 7 februari Wintersportweek
31 januari Openingsborrel & pubquiz
2 februari Kook & bingo avond
4 februari Après-ski
6 februari Piste 44
6 februari The masked singer TC variant
11 februari ABN AMRO Toernooi
13 februari Carnaval
18 februari Valentijnsborrel