Home > EXTC 2021

EXTC 2021

De Externe Toernooicommissie organiseert ieder jaar een tennistoernooi voor Uithoffers én alle tennissende en niet-tennissende studenten uit alle studentensteden van Nederland. Het toernooi gaat onder dezelfde naam als de commissie: EXTC, en is hét evenement dat je echt niet mag missen tijdens je studententijd. Van vrijdag t/m zondag is EXTC gevuld met tennis, feest en gezelligheid. Het is een weekend waarin deelnemers en commissie doorgaan tot de vroege uurtjes om de volgende dag weer stralend (of niet) op de baan te staan.

Je gaat in teams van 4 personen de strijd aan op de tennisbaan of je schrijft je in voor ‘louter feesten en chillen’. Dit jaar valt de EXTC in het weekend van 27 augustus – 29 augustus met als thema: ‘Candy Court’. Onze knotsgekke, maar enorm enthousiaste commissie heeft er afgelopen jaar voor gezorgd dat de EXTC nog leuker, nog gekker, nog zwoeler, nog schittermagischer werd dan voorafgaande jaren. 

Houd deze pagina of de Facebook/Instagram in de gaten voor nieuwe updates en meer informatie over het toernooi! We hopen je zeker te zien, tot dan! 

De inschrijvingen voor Uithof-leden openen 14 juni en voor externen 1 juli!

Vragen? Stuur een mailtje naar extc@tcdeuithof.nl

Aankomende

Activiteiten

Datum/Tijd Evenement
27 januari Borrel (Gaat niet door)
28 januari - 6 februari Wintersport
10 februari ABN AMRO toernooi
17 februari - 20 februari SET
18 februari Diesgala
24 februari Valentijnsborrel
26 februari Carnaval
27 februari Wintertoernooi
3 maart Borrel
5 maart - 13 maart Open Toernooi