Home > EXTC 2022

EXTC 2022

De Externe Toernooicommissie organiseert ieder jaar een tennistoernooi voor Uithoffers én alle tennissende en niet-tennissende studenten uit alle studentensteden van Nederland. Het toernooi gaat onder dezelfde naam als de commissie: EXTC, en is hét evenement dat je echt niet mag missen tijdens je studententijd. Van vrijdag t/m zondag is EXTC gevuld met tennis, feest en gezelligheid. Het is een weekend waarin deelnemers en commissie doorgaan tot de vroege uurtjes om de volgende dag weer stralend (of niet) op de baan te staan.

Je gaat in teams van 4 personen de strijd aan op de tennisbaan of je schrijft je in voor ‘louter feesten en chillen’. Dit jaar valt de EXTC in het weekend van 26 augustus – 28 augustus met een TBA thema. Onze knotsgekke, maar enorm enthousiaste commissie heeft er afgelopen jaar voor gezorgd dat de EXTC nog leuker, nog gekker, nog zwoeler, nog schittermagischer werd dan voorafgaande jaren. 

Inschrijven kan via deze link!

Houd deze pagina of de Facebook/Instagram in de gaten voor nieuwe updates en meer informatie over het toernooi! We hopen je zeker te zien, tot dan! 

Vragen? Stuur een mailtje naar extc@tcdeuithof.nl

Aankomende

Activiteiten

Datum/Tijd Evenement
3 februari - 12 februari Wintersport
14 februari Valentijnsborrel
15 februari Koffieuurtje met bestuur
16 februari ABN AMRO OPEN
18 februari Carnaval
23 februari - 26 februari SET
23 februari Clubavond
2 maart Borrel
4 maart - 12 maart Uithof Open
16 maart Clubavond