EXTC 2019

Inschrijven kan nu via: https://forms.gle/SPCDvcvZ41Y8YpgM8 (t/m 11 augustus)

De Externe Toernooicommissie organiseert ieder jaar een tennistoernooi voor Uithoffers én alle tennissende en niet-tennissende studenten uit alle studentensteden van Nederland. Het toernooi gaat onder dezelfde naam als de commissie: EXTC, en is hét evenement dat je echt niet mag missen tijdens je studententijd. Van vrijdag t/m zondag is EXTC gevuld met tennis, feest en gezelligheid. Het is een weekend waarin deelnemers en commissie doorgaan tot de vroege uurtjes om de volgende dag weer stralend (of niet) op de baan te staan.

Je gaat in teams van 4 personen de strijd aan op de tennisbaan of je schrijft je in voor ‘louter feesten en chillen’. Dit jaar valt de EXTC in het weekend van 23 t/m 25 augustus met als thema: ‘Freeks wilde wereldreis’, zet het in je agenda want deze wilde reis wil je niet missen! Onze knotsgekke, maar enorm enthousiaste commissie zal er dit jaar voor zorgen dat de EXTC nog leuker, nog gekker, nog zwoeler, nog schittermagischer wordt dan voorafgaande jaren. 


Houdt deze pagina of de Facebook/Instagram in de gaten voor nieuwe updates en meer informatie over het toernooi! We hopen je zeker te zien! Tot dan! 🙂

Vragen? Stuur een mailtje naar extc@tcdeuithof.nl