Ledenkortingen

Het lid zijn van TC de Uithof biedt naast veel mogelijkheden op het gebied van tennis en gezelligheid, ook nog voordelen buiten onze vereniging. Zo krijg je als lid van TC bij verschillende bedrijven korting op vertoon van je KNLTB-pas en/of OlymPas. Deze kortingen hebben niet alleen voordeel voor jou, maar zorgen ook dat de vereniging de banden met hun partners kan blijven behouden!

Café Rex
Café Rex is al sinds een paar jaar onze stamkroeg. Om onze leden ook buiten de vaste borrels tegemoet te komen zijn de volgende kortingen voor TC-leden opgesteld:
– €1,80 voor een fluitje i.p.v. €2,20
– € 2,- voor een vaasje
– €6,50 voor de wisselende daghap i.p.v. €8,00 (zodra er een nieuwe kok is gevonden)
– €13,50 voor een pitcher i.p.v. €16,50
– €14,50 voor een pitcher ‘Tinto’ (rode wijn met fanta).
– Ben je jarig? Vier je verjaardag in de Rex en ontvang een gratis cocktail!

Ga dus een keer langs de Rex met je vrienden of commissie als je in de stad bent. De kans is groot dat je daar andere Uithoffers tegen komt! Vergeet niet aan te geven dat je van TC bent, anders loop je de kortingen mis.

Domino’s Pizza
20% korting op je gehele bestelling bij Domino’s pizza met de couponcode 67394! Bij vier filialen in Utrecht kan je deze korting gebruiken (bij bezorgen), namelijk: de Utrecht Potterstraat, Utrecht Rijnlaan, Utrecht Marnixlaan en Utrecht IBB.

O.Z.E.B.I.
O.Z.E.B.I. is sinds november 2015 partner van TC. Op vertoon van je KNLTB-pas krijg je voor alle tafels (poolen, snooker, shuffleboarden) het 2e uur gratis op de maandag, dinsdag en woensdag (voor 20:00: €10,00 en na 20:00: €14,50 voor twee uur). Daarnaast kan je op woensdag en donderdag voor €15,50 twee rondes lasergamen en krijg je hierbij een gratis consumptie. Check www.ozebi.nl voor algemene info over het aanbod en reserveren. Vergeet niet bij aankomst te zeggen dat de Uithoffer bent!

Utrecht Promotions
Utrecht Promotions is de vaste kledingleverancier van TC de Uithof. Niet alleen de vereniging, maar ook commissies kunnen gebruik maken van Utrecht Promotions. Je krijgt als lid van TC 10% korting op alle uitgaven die je bij Utrecht Promotions doet. Dus wil je commissiekleding kopen of bedrukken? Dan zit je bij Utrecht Promotions aan het juiste adres. Check https://www.utrecht-promotions.nl/ voor alle aanbiedingen!

Time Space
Het is acht uur s ‘ochtends op een Maandag. Je wil in de bibliotheek studeren, maar hij is nu al bomvol. Super frustrerend, niet? Dat vonden de oprichters van Time Space dus ook. Masha, Maria, en Kamila zijn eigenaars van een start-up waar studenten kunnen studeren, netwerken en zelfs studiebegeleiding kunnen krijgen. Bij Time Space heb je gegarandeerd een fijne studieplek en krijg je onbeperkt koffie, thee, en koekjes. Je kan zelfs een kamer inhuren! Ook handig dus voor bijeenkomsten van of commissies of student-gerichte organisaties. Reserveer via de website timespace.nl en gebruik de kortingscode TCUITHOF2019 om maar liefst 20% korting te krijgen.