Informatie training

Inschrijven
De inschrijfperiode van de najaarstraining is inmiddels gesloten. De inschrijvingen voor de voorjaarstraining gaan open in december. Deze cyclus duurt 16 weken en kost €71,- voor Olympashouders en €63,50 voor TC leden.
Je kunt daarnaast per les invallen via deze link. Als je training volgt, is dit gratis. Als je geen training volgt, kost dit €5,00 per les.

Informatie
Sinds 2016 jaar verzorgt RG sports de trainingen voor TC de Uithof en OlymPas-houders.
De voorjaarslessen lopen van 12 februari t/m 8 juni 2018, met uitzondering van week 10 en week 20. De cyclus bestaat uit 15 lessen. De lessen duren 60 minuten en worden gegeven op twee tennisbanen met groepen van maximaal 8 personen.
In de zomer worden er zomertrainingen aangeboden. Deze cyclus duurt 10 weken en zal plaatsvinden van 25 juni t/m 31 augustus 2018. Na de zomercyclus zullen er weer najaarstrainingen worden aangeboden.

Klik op deze link om het reglement voor de voorjaarstraining te bekijken.

RG Sports
Tennisorganisatie RG sports is gevestigd in ‘t Gooi en in oktober 2007 opgericht door Ramzi Gouzzaf. RG sports verzorgt met 22 trainers en medewerkers de trainingen bij twaalf verenigingen in Midden- Nederland. Naast de tennistrainingen ondersteunt RG sports de verenigingen met een clubsupportprogramma. Voor de sterkere spelers is er naast de clubtrainingen een speciale Tennis Academy, waarin ze de tennisspelers uitdagen om het beste uit zichzelf te halen en op regionaal, nationaal en internationaal niveau te presteren. Daarnaast organiseren ze conditietrainingen, mentale trainingen en uitwisselingen voor de verenigingen.

RG Sports trainers die actief zijn bij TC de Uithof:
– Rob van Bunderen
– Teun de Vree
– Henrik Kroon

Wil je meer weten over RG sports? Bekijk dan hier hun website.