Informatie training

Inschrijven

LET OP: TC-leden moeten inloggen om het inschrijfformulier te zien!

Niet TC-leden kunnen zich aanmelden via het formulier op Olympos

De inschrijvingen voor de najaarstraining zullen op 12 augustus 2019 opengaan. De najaarscyclus duurt 16 weken en de kosten moeten nog bekend worden gemaakt. Je kunt daarnaast per les invallen via deze link. Als je training volgt, is dit gratis. Als je geen training volgt, kost dit €5,00 per les.

Informatie
Sinds 2019 jaar verzorgt Van Bunderen Sport Service  de trainingen voor TC de Uithof en OlymPas-houders.
De najaarslessen lopen van 16 september 2019 t/m 17 januair 2020, met uitzondering van week 52 en week 1. De cyclus bestaat uit 16 lessen. De lessen duren 60 minuten en worden gegeven op twee tennisbanen met groepen van maximaal 9 personen.

In de zomer worden er zomertrainingen aangeboden. Deze cyclus duurt 10 weken. Na de zomercyclus zullen er weer najaarstrainingen worden aangeboden.

Klik op deze link om het reglement voor de najaarstraining te bekijken.

RG Sports
Tennisorganisatie RG sports is gevestigd in ‘t Gooi en in oktober 2007 opgericht door Ramzi Gouzzaf. RG sports verzorgt met 22 trainers en medewerkers de trainingen bij tien verenigingen in Midden- Nederland. Naast de tennistrainingen ondersteunt RG sports de verenigingen met een clubsupportprogramma. Voor de sterkere spelers is er naast de clubtrainingen een speciale Tennis Academy, waarin we de tennisspelers uitdagen om het beste uit zichzelf te halen en op regionaal, nationaal en internationaal niveau te presteren.

RG Sports trainers die actief zijn bij TC de Uithof:
– Rob van Bunderen
– Teun de Vree
– Henrik Kroon

Wil je meer weten over RG sports? Bekijk dan hier hun website