Interesse?

TC de Uithof

Sponsorbrochure TC de Uithof

Identiteit en ambitie
Op 20 december 1989 is de studententennisvereniging TC de Uithof opgericht met als doel om de studenten in Utrecht een combinatie van tennis en gezelligheid aan te bieden. Na bijna 30 jaar is TC de Uithof uitgegroeid tot een bruisende vereniging met ruim 550 leden uit verschillende studierichtingen. Het hele jaar door worden er activiteiten georganiseerd door een grote groep actieve leden en vrijwilligers. Naast de vele (tennis)activiteiten worden er voor en door eigen leden  (grootschalige) toernooien op alle niveaus georganiseerd waar KNLTB-leden aan kunnen deelnemen.

Het doel van TC de Uithof is om gezelligheid en tennis op alle niveaus aan te kunnen bieden voor studentenprijzen. Inkomsten door middel van sponsoring dragen bij aan het realiseren van dit doel.

Interesse?
Indien u geïnteresseerd bent in een mogelijke samenwerking met onze vereniging of als u nog vragen hebt kunt u vrijblijvend informatie opvragen bij onze sponsorcommissie door te mailen naar externerelaties@tcdeuithof.nl of te bellen naar onze Commissaris Externe: Femke Kroes +31640177683.