Interesse?

Over TC de Uithof

Identiteit en ambitie
Op 20 december 1989 is de studententennisvereniging TC de Uithof opgericht met als doel om de studenten in Utrecht een combinatie van tennis en gezelligheid aan te bieden. Na 25 jaar is TC de Uithof uitgegroeid tot een bruisende vereniging met 550 leden uit verschillende studierichtingen. Het hele jaar door worden er activiteiten georganiseerd door een grote groep actieve leden en vrijwilligers. Naast de vele (tennis)activiteiten worden er voor en door eigen leden  (grootschalige) toernooien op alle niveaus georganiseerd waar KNLTB-leden aan kunnen deelnemen.

Het doel van TC de Uithof is om gezelligheid en tennis op alle niveaus aan te kunnen bieden voor studentenprijzen. Inkomsten door middel van sponsoring dragen bij aan het realiseren van dit doel.

Wij tennissen op de smashcourtbanen van Olympos, het studentensportcentrum van Utrecht. Dagelijks wordt dit complex bezocht door honderden mensen, zowel door sportende studenten als door bezoekers (o.a. uit het bedrijfsleven) uit heel Nederland. TC de Uithof is de ideale vereniging om mee samen te werken om meer naamsbekendheid en clientèle te vergaren.

Wat hebben wij te bieden?
Hieronder een overzicht van mogelijkheden die TC de Uithof kan bieden:

  • Advertenties in onze gedrukte media (onder andere via clubblad, jaarboek of flyers)
  • Advertenties in onze digitale media (website, digitale nieuwsbrief en Facebook)
  • Reclame-uitingen tijdens grote toernooien (onder andere het Open Toernooi of Extern Toernooi)
  • Reclame-uitingen tijdens activiteiten (onder andere gala of borrels)
  • Reclame-uitingen langs tennisbanen (onder andere sponsorborden en winddoeken)
  • Reclame-uitingen op clubkleding

TC de Uithof Open
Een van onze belangrijkste evenementen van het jaar is het Open Toernooi van TC de Uithof. De Open Toernooicommissie organiseert in de maand maart een officieel toernooi voor leden en niet-leden. Het is een van de eerste en tevens grootste tennistoernooien in het jaar in de regio Utrecht. Voor TC de Uithof is dit dan ook het prominentste toernooi van het jaar. Door de grote exposure van dit toernooi is het aantrekkelijk om de naam van uw bedrijf hieraan te verbinden. Sponsoring kan plaats vinden in de vorm van baanvernoeming, toernooivernoeming, goodiebag, reclameborden, flyers, prijzen, etc.

Indien u geïnteresseerd bent in een mogelijke samenwerking met onze vereniging of als u nog vragen hebt, kunt u vrijblijvend informatie opvragen bij Sharon Bonouvrie (commissarisexterne@tcdeuithof.nl).