Home > LTC Vechtlust

LTC Vechtlust

Over de vereniging
LTC Vechtlust heeft ± 850 leden, en 12 tennisbanen, waarvan 6 smashcourt en 6 gravel. De meeste leden zijn tussen de 25 en 55 jaar, maar ook de andere leeftijdsgroepen zijn goed vertegenwoordigd.

Lidmaatschap
Het lidmaatschap bij LTC Vechtlust is per kalenderjaar (1 jan – 31 dec). De contributie voor een normaal senioren lidmaatschap is €201,00 per jaar. Het is mogelijk om gedurende jaar lid te worden. Meer informatie hierover lees je op de site.

Competitiemogelijkheden
Bij LTC Vechtlust kun je drie keer per jaar competitie spelen: voorjaars, najaars en wintercompetitie. Het leuke van de competitie is dat je in teamverband tennist, terwijl tennis eigenlijk geen teamsport is. Teamspirit staat voorop bij de competitie bij Vechtlust. Lees hieronder meer over de verschillende competitievormen

Voor- en najaarscompetitie
LTC Vechtlust doet ieder jaar mee aan de voor- en najaarscompetitie vanuit de KNLTB. Jaarlijks doen in Nederland ruim 30.000 teams mee aan de voorjaarscompetitie en ruim 17.000 aan de najaarscompetitie. De Voorjaarscompetitie telt in totaal 7 speeldagen en start begin april en loopt tot begin juni. De najaarscompetitie telt in totaal ook 7 speeldagen en start half september en loopt tot eind oktober.

Activiteiten
Het hele jaar door organiseert LTC Vechtlust verschillende activiteiten voor de leden. Dit zijn toernooien, open dagen, wintercompetities of de tossavonden. Op die manier kunnen leden elkaar leren kennen, veel samen tennissen en is er het hele jaar door genoeg te doen.

Het is gelukkig nooit saai bij LTC Vechtlust. Er worden het hele jaar door toernooien georganiseerd, zoals het open dubbel toernooi, het open toernooi, de clubkampioenschappen en de senioren open. Daarnaast wordt er op maandagavond altijd actief getost onder de leden. Zo leer je niet alleen veel mensen kennen, maar hou je ook je tennis op niveau. Uiteraard is er ook competitie en training en worden er vele gezellige feestavonden georganiseerd.

Aankomende

Activiteiten

Datum/Tijd Evenement
8 december Clubavond
10 december Diesgala
15 december Clubavond
22 december Kerstdiner + Borrel
12 januari Borrel + Nieuwjaarsactiviteit
19 januari Halfjaarlijkse-ALV
26 januari Clubavond
2 februari Borrel
3 februari - 12 februari Wintersport
16 februari ABN AMRO OPEN