NSK 2018

Het Nederlands Studenten Kampioenschap Tennis (NSK) is het grootste studenten tennis evenement van Nederland. Jaarlijks komen hier rond de 500 deelnemers op af. Het biedt ruimte voor spelers van alle categoriën en trekt tennissende studenten uit alle studentensteden van Nederland aan. In 2018 was het aan ons om dit grootse evenement te organiseren van in Utrecht. Het toernooi werd gehouden op het drukbezochte en gezellige sportcomplex Olympos, waar de wedstrijden een week lang werden gevolgd zullen door de 550 leden die TC de Uithof rijk is en de 9000 andere sporters en bezoekers die wekelijks op Olympos te vinden waren.

Het NSK is een veelzijdig toernooi waar genoten kan worden van zowel kwalitatief hoogstaand tennis bij de indrukwekkende ‘Champions League’ en de hogere categorieën als de minder prestigieuze maar daarom niet minder spannende wedstrijden bij de lagere categorieën. Hoewel tennis natuurlijk centraal staat tijdens het NSK, is dit niet het enige dat deze week zo speciaal maakt voor de tennissers en de toeschouwers. Ook buiten de baan was het een spektakel met een speciaal ingericht groot terras, veel speciaal georganiseerde activiteiten en fantastische feesten.

De NSK-Commissie is maanden druk geweest met de organisatie van dit geweldige toernooi. Samen met het NSK-Promoteam trokken zij door het hele land om het NSK 2018 groots op de kaart te zetten.