NSK 2018

Schrijf je hier in voor het NSK tennis 2018!Het Nederlands Studenten Kampioenschap Tennis (NSK)
is het grootste studenten tennis evenement van Nederland. Jaarlijks komen hier rond de 500 deelnemers op af. Het biedt ruimte voor spelers van alle categoriën en trekt tennissende studenten uit alle studentensteden van Nederland aan. Dit jaar is het aan ons om dit grootse evenement te organiseren van 16 t/m 20 mei 2018 in Utrecht. Het toernooi zal gehouden worden op het drukbezochte en gezellige sportcomplex Olympos, waar de wedstrijden een week lang gevolgd zullen worden door de 550 leden die TC de Uithof rijk is en de 9000 andere sporters en bezoekers die wekelijks op Olympos te vinden zijn.

Het NSK is een veelzijdig toernooi waar genoten kan worden van zowel kwalitatief hoogstaand tennis bij de indrukwekkende ‘Champions League’ en de hogere categorieën als de minder prestigieuze maar daarom niet minder spannende wedstrijden bij de lagere categorieën. Hoewel tennis natuurlijk centraal staat tijdens het NSK, is dit niet het enige dat deze week zo speciaal maakt voor de tennissers en de toeschouwers. Ook buiten de baan belooft het een spektakel te worden met een speciaal ingericht groot terras, veel speciaal georganiseerde activiteiten en fantastische feesten.

Door de grootse opzet van het NSK beschikt het over een breed publiek met veel ambitieuze, hoogopgeleide studenten en net-afgestudeerden. Voor organisaties is het ontzettend interessant om met deze doelgroep in contact te komen. Interesse? Mail dan gelijk naar nsk@tcdeuithof.nl of bel naar +31650979041 voor meer informatie.

De NSK-Commissie is al maanden druk met de organisatie van dit geweldige toernooi. Samen met het NSK-Promoteam trekken zij door het hele land om het NSK 2018 groots op de kaart te zetten. Volg deze pagina en like onze Facebook pagina om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.