Oud-ledenvereniging: Oudhof

Is het einde van jouw carrière bij TC de Uithof in zicht, bijvoorbeeld omdat je klaar bent met studeren? Wees niet getreurd, want voor (bijna) oud-leden heeft TC de Uithof een alumnivereniging: de Oudhof.

Studeren doe je maar even, Uithoffer ben je voor het leven! 

Jaarlijks worden er tal van activiteiten georganiseerd zoals een tennistoernooi, wijn- of bierproeverijen en legendarische borrels! En op Koningsdag huren we een boot, waarmee we door de Utrechtse grachten varen. Klik hier voor de activiteiten van de Oudhof voor het jaar 2017-2018.

Meer weten? Neem dan een kijkje op onze Facebookpagina of mail naar alumni@tcdeuithof.nl.

Lid worden
Voor 12,50 euro per jaar kun je betrokken blijven bij TC de Uithof en meedoen met de activiteiten. Inschrijven voor de Oudhof kan via dit formulier.

Verder tennissen bij een burgervereniging

Wil je naast je lidmaatschap van de Oudhof ook gewoon blijven trainen en/of competitie blijven spelen? Word dan lid bij een burgervereniging in Utrecht! Maar welke? Wij helpen een handje en hebben een aantal verenigingen op een rijtje gezet die in Utrecht gelegen zijn, geen wachtlijst hebben en nog ruimte voor nieuwe competitiespelers/-teams. Ze verschillen in grootte, activiteiten en sfeer: voor ieder wat wils!

Vechtlust – www.ltcvechtlust.nl
STVU – www.stvu.nl
Rhijnauwen – www.rhijnauwen.net
Kampong – tennis.kampong.nl