De Oudhof | Alumnivereniging van TC de Uithof

Is het einde van jouw carrière bij TC de Uithof in zicht, bijvoorbeeld omdat je klaar bent met studeren? Niet getreurd, want voor (bijna-)oud-leden heeft TC de Uithof een alumnivereniging: De Oudhof.

Studeren doe je maar even, Uithoffer ben je voor het leven!

Jaarlijks worden er tal van activiteiten georganiseerd zoals een tennistoernooi, een wijn- of bierproeverij en gezellige borrels! En op Koningsdag huren we een boot, waarmee we door de Utrechtse grachten varen.

Activiteiten 2018/2019
Donderdag 18 oktober – Algemene Ledenvergadering + borrel
Vrijdag 23 november – Wijnproeverij + borrel
Zondag 6 januari – Nieuwjaarsborrel in Café Marktzicht
Zaterdag 9 februari – Fed Cup in Den Bosch
Zaterdag 23 februari – Great Game Night
Vrijdagmiddag 27 april – Koningsdagboot
Eind juni/begin juli – Groot Oudhoftoernooi

Meer weten?
Wil jij een impressie van onze activiteiten en meer informatie? Kijk dan op Facebook en Instagram. Heb je vragen? Mail dan naar alumni@tcdeuithof.nl.

Lid worden?
Door lid te worden van De Oudhof blijf je verbonden met TC de Uithof en je oude tennisvrienden. De contributie bedraagt €12,50 per jaar, waarmee we de vereniging bekostigen, de activiteiten betaalbaar houden én TC de Uithof steunen. Al kom je dus niet (vaak) naar activiteiten, je lidmaatschap is ook dan van waarde! Inschrijven kan via dit formulier.

Verder tennissen bij een burgervereniging

Wil je naast je lidmaatschap van de Oudhof ook gewoon blijven trainen en/of competitie blijven spelen? Word dan lid bij een burgervereniging in Utrecht! Maar welke? Wij helpen een handje en hebben een aantal verenigingen op een rijtje gezet die in Utrecht gelegen zijn, geen wachtlijst hebben en nog ruimte voor nieuwe competitiespelers/-teams. Ze verschillen in grootte, activiteiten en sfeer: voor ieder wat wils!

Vechtlust – www.ltcvechtlust.nl
STVU – www.stvu.nl
Rhijnauwen – www.rhijnauwen.net
Kampong – tennis.kampong.nl