Alumnivereniging de Oudhof

Is het einde van jouw carrière bij TC de Uithof in zicht, bijvoorbeeld omdat je klaar bent met studeren? Niet getreurd, want voor (bijna) oud-leden heeft TC de Uithof een alumnivereniging: de Oudhof.

Studeren doe je maar even, Uithoffer ben je voor het leven!

Jaarlijks organiseert de Oudhof tal van activiteiten zoals een tennistoernooi, een wijn- of bierproeverij en gezellige borrels! Op Koningsdag huren we een boot en varen we door de Utrechtse grachten.

Activiteiten 2018/2019
Donderdag 18 oktober – Algemene Ledenvergadering + borrel
Vrijdag 23 november – Wijnproeverij + borrel
Zondag 6 januari – Nieuwjaarsborrel in Café Marktzicht
Zaterdag 9 februari – Fed Cup in Den Bosch
Zaterdag 23 februari – Spelletjesborrel in Café Marktzicht
Vrijdagmiddag 27 april – Koningsdagboot
Zaterdag 6 juli – Groot Oudhoftoernooi

Meer weten?
Wil jij een impressie van onze activiteiten en meer informatie? Kijk dan op Facebook en Instagram. Heb je vragen? Mail dan naar alumni@tcdeuithof.nl.

Lid worden?
Als lid van De Oudhof blijf je verbonden met TC de Uithof en je oude tennisvrienden. De contributie bedraagt €12,50 per jaar. Daarmee bekostigen we de vereniging, houden we activiteiten betaalbaar én steunen we TC de Uithof. Jouw lidmaatschap is dus altijd van waarde, ook al kom je niet (vaak) naar activiteiten! Inschrijven kan via dit formulier.

In het onwaarschijnlijke geval dat je het lidmaatschap van de Oudhof wilt opzeggen, lees hier dan even verder.


Verder tennissen bij een burgervereniging?
Wil je naast De Oudhof ook blijven trainen en competitie spelen? Word dan lid bij een burgervereniging! Weet je niet bij welke? Deze verenigingen in Utrecht hebben geen wachtlijst en ruimte voor nieuwe competitiespelers. Ze verschillen in grootte, activiteiten en sfeer: voor ieder wat wils dus!

Vechtlustwww.ltcvechtlust.nl
STVUwww.stvu.nl
Rhijnauwenwww.rhijnauwen.net
Kampongwww.kampongtennis.nl