Home > Skanna

Skanna

Zorgen de vele biertjes in de kroeg, de maaltijdsalades van de Albert Heijn en alle nieuwe tennisballen bij jou ook voor een lege portemonnee? Heb je naast het leuke verenigingsleven tijd om te werken? Vind je achter de bar staan net zo leuk als aan de bar staan? En zit gastvrijheid in je DNA? Wie weet is werken bij Skanna dan wel jouw perfecte bijbaan!

Skanna is een horeca uitzendbureau waarbij je werkt op de leukste evenementen in en rondom Utrecht in een leuk jong team. Geen een werkdag is hetzelfde. Zo sta je de ene dag te knallen achter de bar bij Studio A12, verzorg je de dag daarna de gasten van een mooie bruiloft bij Buitenplaats Amerongen om vervolgens de week af te sluiten op de VIP afdeling van Galgenwaard. Natuurlijk zorgen wij ook elke maand voor een gezellige borrel en worden er na de diensten genoeg sluitdrankjes gedronken. Horeca en gezelligheid gaan hand in hand!

Doordat je wekelijks je beschikbaarheid op geeft is werken bij Skanna heel makkelijk te combineren met het verenigingsleven van TC de Uithof en je studie. Daarnaast verdien je bij Skanna ook nog eens lekker! Samenwerken met vrienden die je al kenden voor Skanna of nieuwe vrienden die je ontmoet hebt tijdens het werken zorgt ervoor dat elke dienst weer een feestje wordt!

Interesse? Kijk dan nu op onze site of geef ons een belletje/appje!
www.skanna.nl/horeca-vacatures-utrecht
0611269991

Aankomende

Activiteiten

Datum/Tijd Evenement
8 december Clubavond
10 december Diesgala
15 december Clubavond
22 december Kerstdiner + Borrel
12 januari Borrel + Nieuwjaarsactiviteit
19 januari Halfjaarlijkse-ALV
26 januari Clubavond
2 februari Borrel
3 februari - 12 februari Wintersport
16 februari ABN AMRO OPEN